(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А ні, то 135 статья якщо ти сам спричинив проблеми, 136 без цього 🤯🤔
-
Тупо гусей дражне. А що в нього там за батько такий що отприску ремня ще не дав?
-
З зайцевою не проканало, а цей...
-
Всім привіт! Шукаю full time full stack developer на проект у диджитал продакшн компанії. Платити будемо по годинно. Шукаємо ASAP, проект приблизно на півроку. Будь ласка, присилайте свої резюме або Linkedin page, будемо спілкуватись.
-
Привіт, який стек?
-
Стек - AWS, JavaScript, Django, Python, HTML / CSS, це тимчасовий проект, тому шукаємо фрілансера. Це контракт.
-
напевно буде ще корисно додати в опис REST API | Websockets | Graphql | etc щоб краще розуміти як це все спілкується між собою
-
🏓 Українці продовжують виїжджати за кордон: вже 6,8 млн осіб зареєстровані як біженці. ▪️ 3,6 млн зареєстровано як внутрішні переселенці. ▪️ 4,3 млн вже повернулися до своїх домівок.
-
Як це дивитись батькам дитини, яка загинула…
-
Брейкін н'юс. Dotdash Meredith йде з твіттеру. Це американський паблішер який володіє більше ніж 40 брендами в тому числі people та investopedia. Бачу таску про прибирання X з хедерів/футерів) Все тому що твіттер оголосив в своїх Terms of services, що буде тренувати нейронку на всьому що поститься
-
На цей раз точно все дамо. Бля буду
-
⚡️В случае снижения возраста мобилизации в Украине до 18 лет, новобранцы будут экипированы полностью. Эта позиция Вашингтона донесена до Киева, — представитель Госдепа США Мэтью Миллер "В конце концов, решение о составе вооруженных сил должны принять украинцы. Что мы ясно дали им понять: если они предоставят дополнительные силы для участия в боях, мы и наши союзники будем готовы экипировать и обучить эти силы". Подписаться на Инсайдер | Прислать контент
-
так само було з шашликами, виїздом студентів, відео з ліній фронту, 27-> 25 і багато іншого
-
Ну вони чекають, бо якщо в Трампа все вийде, можна буде сказати, що зберегли генофонд. Це дуже непопулярна річ звісно
-
я думаю зниження до 18 це питання часу. все що заперечують в ОП, то потім стається
-
Якщо буде заморозка, то мувів не буде, бо вибори. Якщо не вдасться, то буде мув
-
Абрамси то коли жінок призовуть
-
І абрамси повністю укомплектовані дадуть, все буде
-
по відпрацьованій схемі ж
-
Кажуть будуть готові екіпірувати а не екіпірують
23 Jan 2023, 01:02
601835/634363