(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Emergency?
-
бо це тут НОРМА.
-
Навіть вище квартира, за 7000кад в класичному американському стилі
-
ні, не в Канаді а в Калгарі. В Кракові, я таку квартиру 2019 року, знімав за 500 американських баксів. І то була типова квартира для нового будинку. Тут я знімаю за 2300 КАД з класичним американським стилем в будинку 2021 року. Бо класичний стиль тут норма. Квартиру яку я продав, теж була 2021 року і у нас в будинку класичного стилю не було ні у кого.
-
Мне вообще бесплатно вырывали
-
Хату супер легко знайти
-
В Канаді з цім вообще рай, хати пусті, дивитись тільки на кухню і ванну, я спочатку не викупав прикола, а тепер це дуже сильно подобається
-
Книжку по любе краще почитати, щоб не бути небезпечним. А ще можна вбити в пошук на ютубі тести по твої провінції, там показуть питання які будуть на екзамені з відповідями. Особисто мені так краще лягає. Мені навіть на спеціаліста в універ, злили так питання з відповідями, ввечері перед екзаменом і я за вечір їх пару раз прочитав і поступив на бесплатне. Тільки нікому не кажіть.
-
Как это относится к тому, что ты не смог найти у тебя не хватило денег в Канаде на тот дизайн сьёмной квартиры который тебе хочется?
-
🏳️🌈 I am 26% gay!
-
У мене враженя, що я говорю в нікуди. Я вже втомився.Я про те що той самий стиль можна зробити за різні гроші і людина яка приде перший раз того не помітити, чи тобі АНгела меркель стіл зробила, чи Вася з Богодухівки. Всьо я здаюсь. кінець розмови. Або я не правильно формулюю свою думку, або не знаю. Енівей, я втомився.