(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Природа в Кантабрії супер! Дуже багато пагорбів та гір. Все зелене. Єдине не дуже добре це повсюди глина і вона не дуже поглинає вологу/дощ. Десь неподалік має бути крутий природній заповідник. Також гори де сніг випадає має бути в Кантабрії. Ще пока туди не їздив. Але це що можливість до години часу на лижі поїхати дуже радує. Забув за погоду написати. +10 градусів в середньому в зиску 🙂
-
Дякую що поділився досвідом! Підскажи, будь ласка, які шляхи отримання постійного резидентства/громадянства розглядаєте?
-
Хотів на Nomad подаватися. Але скоріше за все відкрию тут приватного підприємця та перепідпишу договір із роботодавцем і буду платити податки тут в Іспанії. Пока зроблю документи по програмі для українців. Тобто вирішив не заморочуватися із Nomad або навіть із Beckham Law.
-
Хтось у цій групі нагадав мені, тож вирішила зробити пост — можливо, це комусь допоможе: Якщо ти дорослий і хочеш перейти в розробку програмного забезпечення або покращити навички, знаю про дуже доступний буткемп через програму Code to Career (я сама його закінчила — обійшлося десь у $250 ). Це тримісячний курс на повний робочий день (треба бути онлайн із камерою під час живих лекцій, часткової зайнятості немає). Наступний і фінальний набір починається 7 січня. 😊 Course program [brainstation.io/online/software-engineering-bootcamp](brainstation.io/online/software-engineering-bootcamp) www.canadalearningcode.ca/code-to-career/... If that's smthn you're interested in and you have 3 months of free time, I highly recommend you apply for it 🙂
-
Ага, все так, но у нас пока дожди идут (та и у вас наверное тоже), но везде все украшено к НГ, есть ярмарка небольшая так что велкам)
-
Довольно сомнительная виза
-
Номад кстати не освобождает тебя от необходимости открывать автономо в Испании, насколько я помню
-
Ооооо, сосед, я в Овьедо в Астурии))
-
Видела ж первый пост про его смерть в Фейсбуке? Было что-то типа 67к реакция и из них 62 тысячи смеющихся)
-
-
Якщо по верхах: Прибери +1 в номері і www. в лінкедін лінці. Іноді це заважає АТС. Прибери buzzwords типу passionate, сенсу нема. Саммарі 2-3 речення макс якщо була зміна проф діяльності або є 10+ років роботи. В Ворк експіріенсі треба писати тільки досягнення, включно з цифрами. Туди ж вставляти слова з секції скіли щоб дублювались. Просто перелік функцій не має сенсу. Або якщо це якась супер-нішева операційна діяльність і то треба загорнути в кількісний ачівмент