(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Resumeworded мені норм допомагало але якусь іншу тулзу рекламували канадські рекрутери
-
а мы не в корее
-
chatgpt.com
-
читав як люди влаштувалися якраз в кінці року і потім попадали на PIP, бо не показали імпакт, але насправді роботи не було
-
кругом обман
-
Я так розумію, колись раніше можна було створити ее профайл вказавши просто бали(а потім відредагувати), бо постійно натикаюся на поради тих хто в Канаді давно - типу створіть профайл, а мову потім здасте.
-
І не в Польщі а сосиска польська в костко хот догі)
-
Так, дійсно, тільки що глянув, там потрібно вказувати PIN, номер сертифіката та бали які отримав на етапі створення профайлу
-
Плюс максимально розширюйте контакти в лінкдін з місцевих, це теж не зашкодить
-
Наступні 3 місяці будуть більш жваві. Компанії виділяють нові бюджети на найм. Треба вижати максимум з резюме, є багато різних різні онлайн тулзи для оцінки резюме. Все відносне, але гірше вони навряд чи зроблять.
-
«Не було роботи» звучить як щось на індуськом. В мене ще ніколи не було такого, що неможливо придумати якусь задачу на покращення чогось.
-
Можливо не правильний чат, але не можу знайти кращий 😅 Маю подаватись на український паспорт, на сайті консульства вказано, що розмір фото має бути 10х15 см, це правдива інформація? А то щось не можу знайти місце де таке зробити
-
Він мені написав 20 кіло овочів і 10 кіло круп, це цілий мішок
-
Так, дітям робили такого розміру коли подавалися
-
Середня жінка українка
-
придумати задачу можна завжди. не було роботи яка б зробила імпакт, $$
-
Середня людина в Канаді, Україні чи десь в Африці? Підозрюю, що раціон "середніх людей" в різних країнах буде дуже відрізнятися
-
А план на довгу який? Чи зараз це не важливо взагалі? Для створення капіталів nomad підхід не дуже працює 🫠
-
Ви виглядаєте трохи старшим за 12 років а тому маєте подаватись особисто, фотографії не треба, вона потрібна тільки якщо подаєте дитину до 12 років і то, якщо вона не присутня на подачі.
-
Не товста
23 Jan 2023, 01:02
less than a minute ago