(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зрозуміла)
-
То де записуватись?)
-
Вже колись була UST штука, 20% давала. Потім впала на 98%
-
Вони акаунти локають по приколу, особливо якщо зареєструватися на укр паспорт а заходити з Канади. Не раджу ризикувати
-
Вони дивляться на дату коли ви отримати посвідчення перший раз.
-
Деталі краще уточнювати на місці, бо дуже залежить від центру і як часто вони з таким стикалися, бо права на авто я легко замінив, а от з мото це ще той квест, там головного по центру підключали, щоб розібратися чи можна мені обміняти мої права
-
Та в мене 4, але ж знаєте в Україні перші два випробувальні, тож саме перманент посвідчення лише два. То я не знаю, куди вони дивляться, на досвід в категорії, чи коли були видані права
-
Якщо прийти без запису - талон який візьмете на місті матиме найнижчий пріоритет, його не викличуть, поки є хочаб одна людина в іншій черзі(включаючи тих, хто прийшов без запису по іншим питанням). Якщо прийти по запису - будете в пріоритеті
-
Якщо менеше двох років, то вам можуть не дати G-full. А так досвід більше впливу не має.
-
Так, я вже по знаходила, почитала) Тому питань не так багато) Справа в тому що багато чого змінюється, то я хочу вже на місці розібратись. Лише питання в тому чи потрібно записуватись) Дякую вам, хлопці🫶
-
більше за % на savings accounts в банках
-
Так там де категорія вказується дата коли отримали право керування даним видом транспортного засобу, а не коли був виданий пластик
-
Дякую)
-
Скануйте код і букайте апоінтмент
-
зрозумів, дякую.
-
Так, але вони будуть дивитись саме на них
-
То це ж другі права
-
Тоді все норм, я встиг здати ще до «тимчасових», тому не сильно знаю за це