(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
в умовній середній бригаді квадратне котять, кругле носять - чув таке? отак армія 100 років жила, закорінілий ідіотизм із армії так легко і так швидко не провітрити
-
до речі я десь читав що Маркус наче лейтенантом став
-
Точніше навіть через півтори
-
Через кілька годин третя частина 👀
-
може шаламагу хочуть кудась підвищити
-
огасправді трохи дивно що він зараз зробив таку потужну медаатаку
-
+ має підтримку серйозних людей та публіки
-
виглядає як чувак має лідерскі якості і може вирости
-
та вже б давно - може до комбрига дослужиться якщо не зібють
-
Прям жиза 😁
-
мій робочий день сьогодні
-
они просто proud to appreciate
-
Місцеві так часто кажуть “i appreciate it” що складається враження що це просто формальна фраза (як типу “hi how are you” просто формальність). Не поймеш вони правда appreciate чи просто так вставили 😂
-
Дякую - для когось це формальність, для когось вислів подяки. Деякі дякують за те що спитали як в них справи, деякі просто віддзеркалюють твоє «good, how are you». Я звик дякувати за все що не погане.
-
Спаплюжити ідею тим, що витратять допомогу на ту допомогу, яка їм потрібна, а не ту, що держава хоче😳
-
у канадців майже все просто ”whatever” 🙃 от якби про це в школі у нас вчили
-
Просто (не)формальна фраза
-
Привіт, якщо один замовник в европі буде платити на wise чи обовязково відкривати бізнес акк, як думаєте?)
-
Європейська демократія
-
Це правда, вислів розповсюджений) теж Я часто кажу цю фразу but I mean it😀🤷🏼♀️ Це, мабуть, йде від загального усвідомлення, що я нікому не должен кроме своих родителей ніхто тобі нічого не має робити і якщо робить, то як мінімум треба сказати, що ти це цінуєш, і подякувати
23 Jan 2023, 01:02
602538/634833
about 4 hours ago