(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
кому не ліньки можете покопатись. Але суть у тому що тут усі найнеобхідніші категорії. Хіба ні? Тому і зі сторони виглядає що ті хто намагаються вивести ці гроші по "схемі" виглядають дивно.
-
я певен про їжу. Ось тут список товарів які входять до програми національного кешбеку
-
так тут насправді майже на все можна типу. Тому складається відчуття що ті хто виводить, їм треба якась хуйня. Тому зі сторону виглядає дивно. Єдине я не певен про їжу
-
головна ідея щоб підтримати українського виробника і ці гроші пішли в буст економіці а не осіли хуй-зна-де або напряму донат військовим
-
бажаючих мобілізуватись добровільно все менше і цьому багато причин, ну знизять, ще бусифікують трохи, що далі?..
-
я чув що каби коли бачать молодих і потужних бійців в окопах - розвертаються після скиду і летять на брянськ. Незнаю вірити чи ніб висновки робіть самі
-
Маркус в ютуб чаті: Друзі, перепрошую, надто багатоповідомлень. Коли повернусь з відрядження, проведу стрім для підписників патреону. Там у нас буде можливість нормально поспілкуватись
-
😱Станом на початок грудня 2024 року 75% приватних компаній-виробників озброєння та військової техніки стверджують, що державні замовники не ведуть з ними перемовини про постачання озброєння на наступний рік — дані з нового опитування Технологічних Сил України, участь в якому взяла 31 компанія приватного сектору оборонно-промислового комплексу (ОПК).
-
Так цей, що, про договорнячок вже точно?
-
Є надія, що Трамп і його адміністрація зможуть досягти миру через силу. Українці йому вірять. Він дійсно прагне зробити це швидко, і, на мою думку, це важливо, — Зеленський.
-
Та дивно, що переконали себе і люди в керівництві армії походу
-
Дуже багато хто переконав себе що хуйло згоден на запропоноване
-
А ніфіга, деза
-
просто чекати - десь після 6-9 місяців консульство саме запропонує дату. Я платним ботом скоротив очикування з 2 років до 1.5. Але через приблизно 7 місяців після подачи просто прийшло запрошення від консульства на вибір кілька дат через місяц
-
А він хіба сам не говорив таку хню? Бя щось побачив пару його відео і пам'ятаю записав в неадеквати. Але же непамятаю чого
-
Нагадало 🥲
-
Якщо чесно, я за ним не слідкую, і він тут тільки щоб позначити авторство цитати
-
Не знаєте хуйлостанську, то нічого і вчити її 😁 л-логічно
-
Але нацисти в Україні, не переплутайте
-
Мадяр каже шо в бплашники 538 заявок за 24 години надійшло
23 Jan 2023, 01:02
602572/639562
3 minutes ago