(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Є надія, що Трамп і його адміністрація зможуть досягти миру через силу. Українці йому вірять. Він дійсно прагне зробити це швидко, і, на мою думку, це важливо, — Зеленський.
-
Та дивно, що переконали себе і люди в керівництві армії походу
-
Дуже багато хто переконав себе що хуйло згоден на запропоноване
-
А ніфіга, деза
-
просто чекати - десь після 6-9 місяців консульство саме запропонує дату. Я платним ботом скоротив очикування з 2 років до 1.5. Але через приблизно 7 місяців після подачи просто прийшло запрошення від консульства на вибір кілька дат через місяц
-
А він хіба сам не говорив таку хню? Бя щось побачив пару його відео і пам'ятаю записав в неадеквати. Але же непамятаю чого
-
Нагадало 🥲
-
Якщо чесно, я за ним не слідкую, і він тут тільки щоб позначити авторство цитати
-
Не знаєте хуйлостанську, то нічого і вчити її 😁 л-логічно
-
Але нацисти в Україні, не переплутайте
-
Мадяр каже шо в бплашники 538 заявок за 24 години надійшло
-
А це який язик?
-
в мене не взлетів) тобто він навіть знаходив нові дати, але не букав. Я не "погроміст" та навіть з чатгпт не зміг докрутити той скріпт.
-
Байден, де зброя
-
Так є ж безкоштовний бот
-
Це все вплив мігрантів, бачиш що коїться
-
@Kristina_Williams t.me/Trade_With_Kriatina_Williams t.me/Trade_With_Kriatina_Williams
-
Женіх красівий а жіночка стрьомна
-
Я от згоден з думою, хай не пускають мігрантів в школи, треба ж піднімати етнічну злочинність в РФ на новий левел, та й вплив радикального ісламу має бути більшим в РФ, хай он мігранти йдуть в Медресе та на вулицю замість шкіл, я все ще хочу побачити громадянську в рф
-
Ага
23 Jan 2023, 01:02
602581/641182
26 minutes ago