(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ніж в Європі
-
бо тут складніше бути найнятим з вулиці
-
Нашо мені іхати в европу щоб потрапити в канаду?)
-
чи в штати по L1
-
більше того, ти влаштуєшся в Європі, а потім релокейт зробиш в канаду, бо в тебе буде ворк перміт тут ще валідний
-
UK, Germany, Ireland, Netherlands - easy
-
«At the moment we are experiencing a significant amount of growth and need senior software engineers for numerous areas including GenAI, Reality Labs, Facebook, WhatsApp, Occulus, Instagram plus our emerging tech. We have open positions at various levels currently.» ось з фаанга лондон недавно писали. Тому спробуй податися в Лондон, там більший тех хаб, більше позицій і т.д. з фаанга канади не писали, бо тут реально по пару позицій відкрито.
-
Біхевіорал забули
-
А атішці біг теху пофіг - є англ, в місті можеш чоти o kurwa, po polsku. Але якщо вмієш включати американський акцент - то буде гарно 🥲
-
Але я не люблю поляків - туди не їдь 😁, нема чого їм податки платити
-
Не в біг тех знайомий стикався з вимогою польської с1+
-
Може хтось працює в 1Password?
-
А як зареєструватись як селф емплойд? Такого статусу ж немає, а просто треба буде подавати декларацію в CRA з правильно заповненими полями? Якраз хочу перенести ФОП, і думаю, чи не забув чогось перед закриттям ФОП в Україні... Компанія буде робити SWIFT перекази в USD - для цього треба USD рахунок мати, чи буде автоматична конвертація? П.С. Альберта
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/small-businesses-self-employed-income/setting-your-business/sole-proprietorship.html там реєструється business number та gst/hst номер (але якщо клієнт не канадський то він 0) Гроші конвертуються автоматично, мені шлють євро вони стають cad
-
Вище було про те, що людина працевлаштувалася в стартап від їх кофаундера
-
дякую. а де реєструється? треба відразу реєструвати, з самого початку чи після отриманих перших 30к?
-
тобто навіть без реєстрації платника GST вже можна отримувати гроші, правильно? і ще не ясно чи конвертнуться гроші, чи треба відкрити USD. не пригадую щоб в банку мені дівчина сказала що перекази SWIFT-ом автоматично конвертились, завтра ще їй напищу щодо цього
-
Join me at VPL Linux Link: Discover the Open Source World meetu.ps/e/NFPn9/DCHMy/i
-
То можете вже давати креденшелси рахунку тому хто вам платить
-
Анкета онлайн, але потім вони звонять і ще після цього приходить ще папером конфірмейшн, мені бугалтер заповнювала з скрін шерінгом )
23 Jan 2023, 01:02
602837/642004
about 2 hours ago