(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А як зареєструватись як селф емплойд? Такого статусу ж немає, а просто треба буде подавати декларацію в CRA з правильно заповненими полями? Якраз хочу перенести ФОП, і думаю, чи не забув чогось перед закриттям ФОП в Україні... Компанія буде робити SWIFT перекази в USD - для цього треба USD рахунок мати, чи буде автоматична конвертація? П.С. Альберта
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/small-businesses-self-employed-income/setting-your-business/sole-proprietorship.html там реєструється business number та gst/hst номер (але якщо клієнт не канадський то він 0) Гроші конвертуються автоматично, мені шлють євро вони стають cad
-
дякую. а де реєструється? треба відразу реєструвати, з самого початку чи після отриманих перших 30к?
-
тобто навіть без реєстрації платника GST вже можна отримувати гроші, правильно? і ще не ясно чи конвертнуться гроші, чи треба відкрити USD. не пригадую щоб в банку мені дівчина сказала що перекази SWIFT-ом автоматично конвертились, завтра ще їй напищу щодо цього
-
хочу з нового року вже почати напряму в Канаду отримувати гроші
-
якщо в CRA, то це все робиться онлайн, і не треба чекати нічого папервовою поштою? )
-
шукають джава розробника Question: Is this role applicable to candidates already in Canada with a work permit OR study permit? Answer: No, this role is only open to candidates living OUTSIDE of Canada with no prior Canadian work authorization.
-
дивітся яка хуйня мені на пошту пришла
-
дякую
-
типу з квебеку?
-
але там написано що не можна щоб в минулому був канадський ворк перміт)