(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
доволі ж легко лутається з пляшкою
-
та я якось і не хотів її відкривати..Просто стріляв, ггг
-
до речі в стімі побільше людей цю ачівку відкрили
-
1) Стрелок 2.2% 2) Ти лягаєш в капсулу 1.4% 3) Коршунов - Варта 0.9% 4) Шрам - Іскра 0.3% А ось топ кінцівок по популярності
-
та треба, але завжди в падлу
-
А що не рідненькою
-
В мене таке було максимально випадково. Я вальнув снорка через поручні огородження
-
я думаю всі хто її відкрив зробили це на рандомі, любителів вибивати платіну - дуже мало
-
for context
-
Можна просто завжди ні в шо не вірити, яке не можна довести на 100% )
-
Божечки, як він ото їсть? Воно навіть канадійське unbearably солодке😱
-
Вірити в що? Що совок в укр армії досі є? Дак це всі знають, ніколи не новина.
-
Так в чому тоді критичний взгляд на історію маркуса? В тому що нехуй сержанту шось хотіти? Хочеш право голосу получай офіцера а якщо нє то сиди і не пизди? Отак повинно бути?
-
Цікаво, що це працює в два боки. Наприклад, в косметику європейці кидають такі компоненти, які забанені в Канаді, і тому північноамериканська косметика вважається більш консервативною. Також є ліки та консерванти в їжі, які в Європі використовують, але вони забанені тут
-
Там окремо розділи, тобто окремі помилки не сумуються
-
18 років їзди Київ-більшість України, Європа і Кіпр. Щодня за кермом. Ттт, безвипадково Не здала на фул, придовбалися за таку дрібницю( каже, зробила на помилку більше. Тобто, запізно поворт ввімкнула, заповільно рушила на перехресті.. таке
-
Ехх в Україні така школа виживання на дорозі що всі їх екстрім курси відпочивають
-
Мені чувак скинув бал що я типу повільно їздив. Лол, знав би він як я колись Київ розривав
-
Дружині записали помилку в gear shifting..... на автоматі
-
Немає дисципліни - немає армії, на мою думку. Але це не відкидає людей які не на своєму місці або корумповані там або моральні уроди або саботують двіж будь яким чином.
23 Jan 2023, 01:02
603345/635966
5 minutes ago