(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
та война уже закончилась. нет её. а на фронте просто конфликт. нумерологи херни не скажу
-
Я в курсі, маю на увазі мій меседж без спам меседжу
-
Я хз, суть же возити машину в Україну була в тому що там дешево ремонт робити плюс оцінка машини для податку нижче через те що вона тут типу бита з аукціону йде. Тому немає сенсу ремонтувати тут і везти відремонтовану машину в Україну
-
Тим більше що це зробити досить швидко
-
там був спам
-
Приехала забрала б
-
Без початкового меседжу про «перевіряє» трохи відчувається по-за контекстом
-
Але найбільш ймовірний повторний напад рашки через 4роки приблизно
-
www.nbcnews.com/politics/donald-trump/trump-team-talks-biden-ukrainian-officials-ending-war-russia-rcna184145
-
Finally
-
Також 11.12.2025 13.11.2025 14.10.2025 ... Надаю послуги нумероголога, можу написати персонально вашу консольну нумероглогісну карту. З UI на реакті дорожче, при купівлі 3 карт інтеграція з нумерологічною АІ в подарунок
-
согласен. цена найс
-
Там сьогодні амд-шечка на розпродажі раптом ви хотіли
-
услуги профессионального айти нумеролога: - разработка архитектуры приложения по натальной карте заказчика - таро расклады на даунтаймы - цифра жизни вашего продакшена - хиромантия на руке тимлида, успешность проекта гарантирована - советы по обходу ретроградного меркурия при релизах без тестов - заговор пулл реквеста от комментариев синьора - гадание на логах
-
Gst після 30к. Якщо ж ви зареєструєтеся в перший день, то CRA буде очікувати сплати 5% gst з ПЕРШОГО дня. Тому краще вже після 30к. Якщо ви «працюєте» не на Канаду, то все одно GST треба зареєструвати, але ви не будете платити ті 5%, тому що при реєстрації ви виберете, що ви exempt від сплати GST, бо послуги надаєте не Канаді ( наприклад у вас контракт з США)
-
Ну если полетит я пожалуй докуплю
-
но зная амд она может полететь к 100
-
ооо
-
До речі є дуже толкова айті тарологиня
-
кайф. еще и интерак зломавсь
23 Jan 2023, 01:02
603596/634452