(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я був на зв'язку з людиною, яка проходила перевірку в той же час що я, та її офер відкликали не дочекавшись результата перевірки.
-
капець(((
-
Житомир 250 грн на розетке
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/gst-hst-businesses/when-register-charge.html Тут несколько иначе написано, про gst for foreign income. Написано, будто бы его не обязательно даже регистрировать.
-
а людина чоловічої статі чи жіночої? думаю, чи може бути таке, що саме у чоловіків можуть бути проблеми у зв'язку з мобілізаційними заходами в Україні
-
ну шож((
-
12 пар
-
жіночої
-
Эти 180 грн
-
Так це теж бачив зранку 💔
-
моя особиста думка така: у Hireright у кожної країні є посередники, які виконують специфічну з точки зору країни роботи, наприклад перевірка кримінальна. Я вважаю що у них були якісь проблеми з їх агентами в Україні та що держава спеціально не ускладнювала процесс
-
може бути, але якось дивно, що агенти в Україні 4 місяці не можуть зробити витяг в дії
-
ніхто нічого не робив більшу частину часу
-
я в цьому лінку не знайшов слова foreign
-
Бывает:)
-
Бачила його в минулому році
-
А не анекдот про генпрокурора?))
-
Чому мені не комфортно у Ванкувері, а більше подобається Бьорнабі та далі? Ти з таким мала справу?
-
Ми дивимося Брентвуд, там багато кондо з багатьма аменітіс. Ми такі, що любимо вдома сидіти і зараз дуже заманливо мати багато розваг в будинку за ті ж самі гроші
-
Я прям біля Нью Вестмінстера та Кокаітламу та Порт Муді Мені прям подобається
23 Jan 2023, 01:02
603673/639998
8 minutes ago