(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
додамо сюди Амстердам
-
так а когда билеты покупать в Киев?
-
t.me/u_now/147880
-
или в Альпы
-
я в Бельгию хотел, а то там много сортов 🍺
-
по традиции «технічні роботи»
-
Нагадало як за масові банківські махінаціі в 2007 з DCO нікого не посадили.
-
Ой там такий красивий у Бернабі будують, прямо з пляжем типу, ну так зроблений басейн. Але і без того з аментітіс гарно, зараз дуже гарно роблять
-
Де саме у Ванкувері?🧐 я думаю, є всюди кращі та гірші місця, це норм, що подобається не всюди. Бернабі теж великий, звісно
-
Ми сьогодні один дивились, в ціну нашої 1бедрум, але там типу 2 бедрум, але одна без вікон, але вона потрібна лише як кабінет, тому нам ок щоб зробити класний кабінет. А кондо то просто любов з першого погляду, з басейнами всередині та зовні, боулінгом, кінотеатром, багато різних паті рум (це важливо, бо чоловік хоче на настолки збирати хлопців)
-
Поділюсь якщо знімемо 😌
-
А есть ссылка посмотреть?
-
Нам петфрендлі обовʼязково, в мене ж двоє собак. Подивимось як воно буде, поки я в захваті і думаю, наскільки висока конкуренція зараз щоб зняти
-
Глянула, він у брентвуді))
-
ну тут таке, як повезе з сусідами - в нас наприклад будинок не дуже старий, 2017 чи 18 року. Але хот таб наприклад більш часу не працює, ніж працює. Постійно ремонтують. Басейн - ну ось останні рази знов вбили бажання туди ходити. На вході є надпис - не ходити в street shoes. Але ж деякі національності це ігноруть і ходят в чоботах і потім оце все попадає до басейну. Також винесло мозок повністью, що знов таки ж деякі національності вікористовують жіночу передягальню як перукарню. І потім оце все волосся здогадайтесь де... А ще будинок pet frendly - і дуже часто у ліфтах та на виході p1 "привіти" від собачек. Но спочатку нам теж дууууже сподобалось кондо. Але ж ми поруч з Метротауном - сподіваюсь у Брентвуді не так )
-
Я про хайрайзер. Ти про окремий будинок?
-
в north burnaby ) в south тільки нові хайрайзи - ніких нових закладів. Метротауна вистачить всім ))))
-
як раз вирішив спробувати кіберпанк пограти на gfn :)
-
В нас зараз 1бедрум за 3200 приблизно, сусід українець з цього чату зняв на нашому ж поверсі з гіршим плануванням за 3500. Вест Енд
-
Це і в Ванкувері, і багато де, де нове. Молоді родини, зовні азіати, а насправді вже третє покоління часто
23 Jan 2023, 01:02
603697/633869
4 minutes ago