(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну - вибрали інших, кому дійсно потрібно, щось таке )))
-
Ну так, треба дивитись наскільки пріоритет саме місце
-
ну то так, але від 4к норм 2br
-
А чого, сказали? До співбесіди дійшло то вже добре
-
Ось до UBC з south Vancouver зараз, але вранці буде реально десь в 2 рази довше
-
youtube.com/shorts/Ob8Dq5V5qx4?si=wZ-mw9V-u-QO4Al5
-
ну на кітсі мені сподобался дуже розташуванням Penta Co-operative Housing Association - там навіть 2 br був вільний цього літа. Но не пройшли відбір (
-
Але вони там звикли знімати, поки працювали в UBC, та вже не захотіли їхати, ще й роботу змінив чоловік на північний ван
-
Зараз кіберпанк це топ. А особливо після ілюзії свободи. Мені здається це одна з небагатьох ігор останнього часу де дійсно не лінійний сюджет і твої дії хоч щось та значать. А щоб отримати єдину трушну кінцівку треба з самого початку норм попотіти
-
На початку минулого року там друзі купили двушку за 900, вона вже звичайно дорожче
-
Але це завжди буде, або ціна нижча та більше місця в будинку, або в UBC просто квартира🤷🏼♀️
-
Я там часто катаюсь, і саме Данбар-UBC також, так от данбар, UBC та кітсілано значно гірше за трафіком, ну просто бо там раніше будувалися дороги.
-
Я навіть був знайшов коли шукали. Подався, мене десь через місяць покликали спілкуватись далі, але мені вже не актуально було.
-
Багато що беруть під інвестмент, так
-
Так, ніби логічний підхід - подивитись, як будують життя ті, в кого норм це, на твою думку, виходить, і розпитати. Чомусь не всі так роблять
-
А ще, народ дивиться активно інвестувати у Мапл Рідж наприклад, що б їхні діти, потім продали за декілька мільйонів там будинки
-
Мені стільки розказали канадійці, стільки порад, що тепер стало настільки все зрозуміліше в Канаді та як побудувати своє життя тут.
-
Лишенько, це просто розрив. Як я раніше про це не знав. Ні ну я чув про рендеринг в клауді. Але я не думав що воно так класно працює. Щойно запустився сталкер. Я хз на яких настройках але там картинка просто топ і все літає без жодних гальм. Ба більше того воно може підтягнути аккаунт з хбокс чи з стіма і там зразу всі твої сейви і все безшовно запустилося. Це просто топ.
-
Є один дядько, який платить мортгейдж з 1998 року
-
Так, зараз вже нічого не купиш, от роки 4 тому…😝
23 Jan 2023, 01:02
603771/637392
about an hour ago