(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Наскiльки менi пояснив консультант дивляться на duties а не на назву професii, тобто самi обираете НОК та при формуваннi employment letter описуються duties спiвставно (але не дослiвно) з обраним
-
Ну для якогось авто 200 це вже близько край, а для якогось крейсерська швидкість
-
А что, есть авто которые не едят масло на 200+км/ч? Ну кроме сильверадо.
-
Fongo ;) free Canadian numbers
-
Команда Трампа готова рассмотреть инициативу Орбана о прекращении огня в Украине, — Майк Волтц в эфире телеканала CBS … ✅ Підписатися на канал 🇺🇦
-
піздєц навіть іронізувати не хочеться
-
А шо там в ній?
-
Любимый Киевский урбанизм
-
дякую 👌
-
youtu.be/TdfyorC8oKk?si=36RFNWErhkJcoCFt
-
Брехня в ній
-
Та це мабуть просто формальна відписка типу ок ми почитаємо
-
всiм привiт . хтось мае контакти толкового податкового консульстанта по такс ретурнам? хочу обговорити генiальну iдею як покласти бабосик в rrsp та зняти пiд 25% якщо виiхати з канади
-
Їх три
-
Я знаю, я жил недалеко)
-
Трошечки прекрасних Лаврентидів
-
Чув що один із факторів дорожчого житла в Канаді це норми на будинки з 3+ поверхами котрі передбачають декілька пожежних виходів, замість однієї. Але мені здається це якийсь BS, адже до цього було теж саме і ніхто не жалівся
-
будинки дорожчають, страховки відповідно також. замість кращих протипожежних будівельних норм вони роблять страховки :(
-
Нові хайрайзи будують дуже гарно з усіма нормами незалежно від того це sprinkler або suppression система. Такі ж норми діють на детечт житло. Як мінімум зараз існує мінімальний рівень шуму алармів та дуже контролюється по плану де вони мають встановлюватись. БС, Онтаріо та Альберта рухають введення нових норм. Наприклад, досі не регульовано пожежогасіння EV charging станцій. Дуже скоро це пофіксять.
-
Саме в цьому і суть пожежної безпеки
23 Jan 2023, 01:02
603954/637014
37 minutes ago