(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
+, теж перевірив, вже подав на карту
-
думаю ви праві бо в описі на сайті немає слова permanent, дивно що вони його сюди втулили «Important: You must be a Canadian resident and must be of the age of majority in your province or territory of residence»
-
Якщо я правильно рахую з зп прямі податки з огляду на суму можуть бути 35-40%. На іпотеку в онтаріо зп має будияк мінімум більше100к. Беремо іпотеку. Платіж буде як мінімум50% від залишку чистої зп, а може і більше. З огляду на вартість і 35% податків від неі плюс інші платежі десь і вийде так, що на податки 25 років витрачати треба 70% або більше
-
Кажуть там по швидко колись був
-
👀Ти зараз складаєш % на чисту ЗП та % за іпотеку? Розпочати з того, що якщо оплата іпотеки це 50% від ЗП, то не варто брати іпотеку
-
Rule of thumb is 28% of gross (іноді до 32%), і можуть просто не дати мортгідж з такую ситуацією, high risk. В твоєму випадку це десь 40% від net
-
Трохи дивно. Як подивитися статистику так середній інкам навіть до 100к не доходить. Звідки ж гроші тоді???
-
Чому не варто?? А якщо оренда 50% від чистого? То не варто жити?
-
Я веду до того, що ніхто тобі не дасть таку іпотеку
-
Я веду до того, що з іпотекою, будеш вивалювати до кінця життя 70% свого заробітку тільки на податки
-
Там 3 складові і все в сумі має бути не більше 32% від грос
-
Тільки мортгідж які
-
Тому платежі 50% одразу не катять
-
І цю цифру вони хочуть не більше 32%
-
Та питання не в сумі заробітку. Питання в податках
-
Розділять цю цифру на твої 100К
-
Вони як ти правильно рахуєш додадуть property taxes, mortgage payments and heating costs
-
У всіх своя ситуація. Про конкретний випадок - зп 100К - легко порахувати, на яку суму щомісячних платежів банк погодиться
-
Сам мортгідж не обкладається таксами, є проперті такс десь 1%, я не розумію які там 70%🧐 А так звичайно як додати продукти, то там такс теж є etc.
-
Ну я дивлюсь на те що зараз відбувається так воно і є)) коли надавали поганих кредитів з 5% даунпеймента і люди жадібно брали замість 1 хати, з 20% даун, 3 під 5%. «Інвестори»
23 Jan 2023, 01:02
604044/644489
9 minutes ago