(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вони як ти правильно рахуєш додадуть property taxes, mortgage payments and heating costs
-
У всіх своя ситуація. Про конкретний випадок - зп 100К - легко порахувати, на яку суму щомісячних платежів банк погодиться
-
Сам мортгідж не обкладається таксами, є проперті такс десь 1%, я не розумію які там 70%🧐 А так звичайно як додати продукти, то там такс теж є etc.
-
Ну я дивлюсь на те що зараз відбувається так воно і є)) коли надавали поганих кредитів з 5% даунпеймента і люди жадібно брали замість 1 хати, з 20% даун, 3 під 5%. «Інвестори»
-
Ось так і виходить, 40% net, тільки тут включать до 40% такси та хітінг, бо це помітні цифри
-
Ми колись в Україні рахували ~ 40%net - це норм для позичальника.
-
Щоб ти там помер десь посередині від голоду)))
-
Я читала багато страшних історій про такі інветстменти(( але зі знайомими по 2-3 будинки нічого такого не трапилось, мабуть добре думали
-
Emmm 5% це тільки нещодавно трапилось, було 1-2% ще в 20-21… тоді і брали. по 5% це навпаки дорого🤷🏼♀️
-
Із ЗП 100к вам наврядчи щось світить у ГТА...
-
Все треба більш детально дивитись з брокером та про що можеш домовитись
-
Як виявилось, не завжди, і не для всіх.
-
У мене з голови не йде дядько, який не збирається закривати свій мортгейдж, а просто кайфує сплачуючи $1013 / міс
-
Боже збав, тим більш я в Ванкувері) я приблизно те й казала, платежі за мортгідж зі 100К не мають перевищувати десь 2350, і це з хітингом та property tax
-
Так на скільки років він взяв його)
-
Всім привіт! Хотіла запитати чи є сенс брати такий сертифікат www.bcit.ca/programs/front-end-web-developer-certificate-full-time-6535cert/ ціна 7.5к$,навчання 28 тижнів,суто заради канадського папірчика😅 чи це овердофіга ціна за таке
-
Доброго вечора, З мого досвіду скажу, що канадський диплом тут наче й потрібен, але от я вже рік з ним та міжнародним досвідом шукаю роботу. Ціна лише за сертифікат зависока, як на мене. На мою думку, є сенс брати навчання з 4 семестрами мінімум, бо потім можна отримати й post-graduation work permit, більше балів на PR, охочіше запрошуватимуть компанії на співбесіди. В США легше буде шукати роботу. Якщо хочете саме фронта, треба дивитися програму Software Engineering, які курси та технології є major, на чому focus.
-
25 + 3 + 25
-
розумію Вас, у мене це теж друга професія. але хоча б Technician diploma тут не завадить. але після навчання я ще сама брала додатково курси на Udemy, бо коледжу не вистачило
-
Зрозуміла,дуже дякую! Я просто ще онлайн навчаюсь в українському університеті,тому думала щось максимально не довге по тривалості взяти ще тут,але думаю ви праві,краще брати щось хоч трохи довше
23 Jan 2023, 01:02
604060/634715
14 minutes ago