(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Діти хочуть знов в Вікторію, там саме на лайтс не були декілька років
-
Я не знаю вже, чи підемо, в вандусені були декілька разів, на лафарж в тому році
-
а якщо у вас є зайвих 7.5к на сертифікат, то може просто перевестися в канадський університет?
-
На острові ми ще не були за 3 роки :) Сьогодні ми не змогли запаркуватись в Burnaby Village Museum, перевірили всі парковки поблизу. Хіба що за кілометр від локації ставати. Там щось є варте уваги на Heritage Christmas?
-
я писала в деякі коледжі/універи - то казали що недостатньо кредитів для того щоб перевестись і казали хіба вступати заново,з тих що дають доместік вартість тільки u of victoria сказав що можна щось спробувати,але я зрозуміла що сама не стягну переїзд,проживання і оплату за унік в вікторії,бо там дорого жити загалом🥲
-
не дивись, що там пишуть про рісьорч - різного плана люди проходять. Ще є програма Mitacs в Канаді, на яку конкуренції практично немає. Головне знайти, з ким податися. www.mitacsua.org/
-
ще раз дякую!
-
амінь🤞🏻
-
якщо візьмуть з 2-го курсу, то після запропонують mitacs, рісьорч в лабі, стати студентом і т.д.
-
ого,тоді спробую податись,дякую
-
ні, я був на програмі. там були люди від 2 курса бакалавра до PhD. але 4 курс Бакалавра найбільш частий
-
о,за цю не знала,дякую,гляну обов’язково!
-
так так,це бімба програма,але я тільки 2 курс бакалавра,а там здається тільки магістрів і людей з останнього року навчання хочуть
-
Якщо не обов’язково Канада, то можна вступити в університети, які безкоштовні для українців десь в Німеччині чи Естонії. Це якщо дуже тяжко в Канаді.
-
Теж там були сьогодні
-
це в загальному по такому принципу можна перевестись умовно на 4 курсі заради місцевого диплому чи лише на цій програмі?
-
якщо 2 курс лише, то тоді складно перевеститися, так. хіба що добрати кредити як я описував вище
-
це ще залежить від того, де людина хоче жити. мене з канадським дипломом запрошували в Словаччину, Польщу, Чехію на низьку зп і без перспектив. а от в Канаді мій досвід походу не має значення, але й не маю багато років. і в єс багато хто хоче знання місцевих мов для навчання безкоштовно
-
до речі я чула що в Австрії зараз українцям можна навчатися по цінам як для європейців,але потрібно знати німецьку,можливо комусь буде корисно
-
ок, забув, що ти на бакалаврі. на магістратурі вже можна на англ, у мене так багато друзів були. а на бакалаврі багато де були вимоги місцевої мови, але я думаю не всюди, якщо це айті
23 Jan 2023, 01:02
604099/634551
14 minutes ago