(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І ще вони зробили Martini Town, ось там ми не були ще, напишіть хто піде чи вже був: martinievents.ca
-
На автівці drive through були у ленглі, Williams park
-
Не зовсім зрозуміло, що саме маєш на увазі під «все»
-
З того що бачу, майже завжди стянутись та взяти щось це кращий варіант, ніж не взяти. Стрьомно стає вже коли береш 2-3, там тенанти і це вже як друга робота, але часто складається добре і там не чутно їх
-
Я навіть не знаю, мабуть людина щось рахувала, але ж 25 років тому воно було варте 300-400К, ну значить не зміг досі виплатити. Так, там не такий великий інтерест як на 3М набігає, психологічно типу advantage
-
А, і маєш на увазі, що це вже не повернути
-
Бо іноді люди беруть так що дуже tight, намагаються зменшити термін, але якийсь hiccup типу звільнення чи хвороби і все полетіло
-
Тим більше що % впали
-
Меркель наробила лиха зі своєю “зеленою” повіскою закривши атомні станції за гроші кремля
-
Ну оптимізація cash flow це safe choice
-
для мене стратегія така : взяти житло нове, не менше ніж таунзауз з якнайменшим платежем на перші 5 років а далі будемо дивитись
-
простіше кажучи : після демонтажу всіх АЕС у Німеччини залишилося дуже мало електроенергії базового навантаження, країна повертається до імпорту енергії з інших країн відповідно до правил ЄС, що підвищує ціни в цих країнах.
-
ще і втрата відносин з скандинавією Норвегія в жарт (чи ні) 12 грудня хотіла перерубати кабелі бо пікова ціна була 930 євро за МВТч
-
Я колись працював в європейській енергетичній айтішці, то скажу що весь ЄС уважно дивиться за прогнозом погоди над Німеччиною, бо значна кількість зеленої електроенергії викликає потім дуже відчутні погодозалежні перекоси, які іншим країнам доводиться вирівнювати незеленими засобами...
-
Он собрался стать президентом мурах?
-
Там хотя би деяких почали садити, а в нас підвищують
-
Это уже одиннарод или ещё нет?
-
Похресник командира 211 понтонно-мостової бригади фізично знущався з військових батальйону та вимагав гроші — йдеться у розслідуванні УП. Підрозділ почали створювати ще у квітні 2022 року: спочатку у вигляді полку, а потім у вигляді бригади. Комбригом став полковник Олег Побережнюк. З часом у бригаді керівні посади почали займати наближені до Побережнюка люди. Зокрема, його кум Валерій Пастух став заступником командира, а похресника Владислава Пастуха призначили командиром одного зі взводів. Як зʼясували пізніше, Владислав вимагав у бійців гроші та фізично знущався з них. В одному з випадків, він прив'язав бійця до дерев'яного хреста. "Малий Пастух погрожував тим, що його батя – начальник штабу, а хрещений – комбриг, які можуть перевести військових у піхоту, де їх одразу кинуть "на м'ясо". За рахунок цих погроз йому вдавалося вимагати у хлопців гроші", — додає на умовах анонімності співрозмовник УП серед сержантів Водночас комбриг Побережнюк відправив чотирьох бійців на Хмельниччину, щоб ті будували йому будинок
-
Як же до смішного мало ви знаєте про хуйлостанців
-
Це там
23 Jan 2023, 01:02
604153/635720
about 2 hours ago