(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо у тебе міцні нерви, погули відос із такою назвою. Але попереджаю, я його дивився з відстані у 2 метри на 23" моніторі, повернутому до мене під кутом 45 градусів
-
можна бригаду?
-
Поціновувачем Jackass не був, але однокласники кілька відосів які аж дивитись було боляче все ж показували
-
О святі та безгрішні шкільні часи
-
памятаю в часи Jackass у них був епізод де чувак ковтав сирі яйця, молоко, ще шось там, потім виригував і жарив омлетик. А потім їв ясне діло)
-
Nope)
-
Date and time of round: December 16, 2024 at 15:13:20 UTC CRS score: 727 (Provincial Nominee Program) Invitations: 1,085
-
От Ви тут ржете з батальонів Мукачева, а насправді прикордонних закарпатських бригад на нулі теж немало. І їх направляють туди з самісінького Мукачева. Я на жаль знаю особисто кілька людей, які там служили і загинули.
-
у мене з роботи декілька тіпів які в перші дні до мукачева доїхали а потім сходили уточнити дані поїхали на фронт. один без ноги вже.
-
Крім посилання вище, «батальйон Мукачево» - це люди, які поїхали з Києва
-
t.me/uaitincanada/98160/670303
-
У мене так в Буковелі колега. Війна їх застала там, зайшли ТЦК за київським номером машини, досі на фронті
-
+1. Або просто в магазин за хлібчиком вийшли і були бусифіковані. Так що все одно не смішно.
-
Цікаво що тоді вимкнули всі підйомники, боялися атак, і так тиждень точно вони простояли, ніхто не катався. Це вже зараз всі звикли
-
Де Крим😭
-
Засліпило океаном мрії А насправді тут видна надмірна яскравість
-
Там чітко відрізало😝
-
Але багато з Прикарпаття їхали під Київ. Відсоток людей які виїхали і пішли добровольцями дуже слабо корелює до регіону проживання
-
блін а як можна за раз наготувати на тиждень?
-
Може хтось знає повара якого можна викликати додому приготувати на сім'ю на тиждень? Торонто, Етобіко.
23 Jan 2023, 01:02
604296/640785
4 minutes ago