(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
2 роки живу тут одна вакансію бачив за постили на тестувальника на рахунок інкубатора тут більше розробників шукають мені пропонували джина по пайтоні але мій стек не підходив під цю вакансію
-
Ви сент джонсі
-
Потрібно ходити знайомитись нетворкати, там багато хто з айтішників ходить в good life fitness на Duckworth/water street, в тому числі українців, я тоже мало бачив вакансій але мені тіпи самі казали вот в нас будуть набирати або вот в нас зараз будуть шукати
-
Який в тебе стек
-
Командира 211 бригади тимчасово відсторонили від виконання обов’язків, Сирський направляє комісію ВСП в підрозділ. Для цієї історії попрошу розголос, тому що з особистих джерел знаю, що офіцера який віддав ці дані журналістам списали в піхоту і намагалися помститися. Це не перша спроба його вплинути на стан речей в 211 бригаді. www.pravda.com.ua/articles/2024/12/16/7489216/
-
До речі про аватарів, мій товариш, лейтенант з військової кафедри, в лютому 2022 приїхав з польщі та мобілізувався на службу, дали йому десь в квітні підрозділ в підпорядкування, так каже 9 з 10 були аватарами. Та й таке. Єдиний в його підрозділі хто не отримав поранення це лише він сам, як наслідок