(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
якщо це дійсно за алкоголізм то я можу зрозуміти тих хто це робив. Звісно це перебір, і зазвичай просто ями та ляпасів вистачає. Але якщо від умовно людини залежить твоє життя а він просто булдига то це сумно.
-
кто такой аватар? ухилянт которого запаковали?
-
Хороша стратегія
-
я гадки не маю що там було, якщо це дійсно побори, відсотки і тд - це повна хуйня. Якщо це виключно питання алкоголізму\наркотиків то я вже відповів
-
я ж наче написав що це перебір. Між одобрювати і розуміти велика різниця. Щось стається , треба всім піднятись і іхати на позиції, так ось той хто тебе має прикривати п"яний. Це ж людські життя
-
Сьогодні на "Українській правді" вийшов текст, який вже набув великого розголосу. Це матеріал журналістки Ангеліни Страшкулич про знущання над військовими, вимагання грошей і кумівство в 211-й понтонно-мостовій бригаді Сил підтримки ЗСУ. Після публікації розслідування головнокомандувач Олександр Сирський призначив перевірку та відсторонив на час її проведення командира військової частини Олега Побережнюка. Свою заяву про неприпустимість подібних речей в українській армії та рішення для протидії ним також зробив міністр оборони України Рустем Умєров. Створювати такі матеріали і впливати на суспільні процеси нам дозволяє підтримка наших читачів. Долучайтеся до Клубу УП, аби ми могли створювати ще більше важливих і резонансних розслідувань: club.pravda.com.ua/ Посилання на матеріал про який йде мова 👉www.pravda.com.ua/articles/2024/12/16/7489216/