(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Егног норм на смак?
-
о то страшні люди
-
Іще у мене був кадилак. Теж 0 витрати масла. Може там щось і піджирало але рівень між замінами не падав. Дак я на кадилаку регулярно по Бориспольці викручував більше 200. Жаль що там був програмний обмежувач на 240. А якось їхав у Львів і взяв по бла-бла кару пасажирів двох. І жіночка яку я віз набрала родича який, як я зрозумів був у Львові в лікарні і з розмови звучало так що не весело і їй треба було якомога скоріше потрапити, то я зразу тапку в пол. Середня швидкість тоді по трасі в мене вийшла десь 150. Другий пасажир, коли ми її висадили то сказав що в нього ніколи ще не було такого телепорту.
-
Я думаю, час настав. Поділись будь-ласка лінкою на ті групи ☺️
-
Це вони подавалися у всі коопи підряд? Цікаво як нові вибрати шоб не перебирати всі 😅
-
Не вистачає тут турбодізєльного бусовода 😂
-
канадійці мене вмовили додавати до кави з віскі егног. Не відчув чогось вау
-
Цей не пробувала, почекаю як хтось зробить
-
Тобі сподобається
-
Ну я ж планую, нічого не змінилось
-
Де це?
-
Таки до нас?
-
В моєму досвіді з автомобілями Жер усі рідини тільки ваг Але і то то був табурєк 4.2 fsi, як все ж таки встиг ще й здохнути в моїх руках 😂
-
Там гусаки, а в Іспанії павліни, в мене сьогодні один мало еклер не забрав, вони здорові, прям до столиків підходять не бояться ☺️
-
А потім з 2014/2017 вони свічнулися на нові бмвшні мотори і там цих проблем і близько немає. Зато там є класика БМВ: пластиковий теплообмінник.
-
Та хоч перша хоч не перше. Там масло в них одинково ішло через сальники клапанів в основному. Вони реально що покращили то це усунули критичні косяки в головці які призводили до фіаско. У N12 це випадали сідла клапанів, або прогорали клапани. У N14 це так само прогорівші клапани і плюс пропалений поршень. Далі на N16/N18 я такого і близько не бачив
-
Мені не дуже. Сьогодні замінив це все на карамельний бейліс - всім сподобалось, наче
-
Для мене егног то звичайний напій на Різдво дітям, беремо тільки Dairyland, інший не подобається їм. Додаю в каву = eggnog latte, з віскі не роблю, зазвичай пʼю холодним)
-
А сам егног норм?
-
Ми готуєм кожен день свіже
23 Jan 2023, 01:02
604454/634833
about 4 hours ago