(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А так тут все просто: В момент фрази "рашці це не вигідно", береш чемодани і в Аргентину
-
я ще був тоді зеленим.
-
другий раз вже треба завчасно зриватися і не довіряти медіа ((
-
Ох вав, отак я не думав бля.
-
Якщо Америка каже ми будемо підтримувати народ Вануату стільки скільки потрібно. - біжии
-
Ну пофіг куди головне туди де поки не кажуть рашці не має сенсу зараз нападати. Іспєпєшяющі санкції її тоді знищать.
-
Хто знає, яка зараз нормальна ціна на ренту 2бед квартири в новому будинку в Бьорнабі? З купою аменітіс. Бо оголошення висять довго і одразу швидко відповідають, хочуть здати, оновлюють оголошення з меншою ціною. Трохи дивує, бо два роки назад на дорогу квартиру в дт була гонка за квартири між людьми
-
Думаю, чи одразу йти підписувати чи потягнути час і подивитися ще ту
-
Різниця поверхів може вплинути? Ми поки дивилися лише на високому і там нічого не чули. Нас вже там апрувнули, але є варіант такої ж квартири, але нижче і економить близько 8к на рік
-
Буде шумно. Але до цього звуку звикаєш доволі швидко
-
І наскільки гучні хайвеї та метро близько Брентвуда? Якщо будинок прям біля цього. Є сенс переплатити за 30+ поверх чи на 13 теж не буде пилу від цього та сильного шуму?
-
Там прям жваві дороги?
-
Ми на 20му Нам чутно тільки вночі, коли повна тиша на вулиці Сирени пожежних та швидких голосніше в рази Але у нас нові станції
-
І ще є питання. Що запросити від власника щоб не потрапити в якусь халепу? Я ще не знімала квартиру не в компанії
-
пісню не скидав, бо іпсо, але якщо хтось хоче, то скину ))
-
відкрив тік-ток, а в ньому один ухилянський контент
-
Я не хочу
-
я коли запитав лендлорда схоже питання, вона мені прислала property tax notice де було її ім'я на цю адресу
-
За 147 кадів 😭
-
Бляха! Я собі брала на січень буквально вчора 😭😭😭
23 Jan 2023, 01:02
604568/636161
5 minutes ago