(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
дякую, подивимся що це
-
З бейлісом🙈
-
З канадським твістом є, звичайно (блубері)
-
Кастелла то мережевий, а є й інші, треба пробувати
-
Але може є якісь місця, ота кастелла, да? Сподіваюсь дуже (бо мені готувати лінь)
-
І саме тому, що тут чизкейки люблять, то різні їх варіації користуються попитом. На відміну від тих же еклерів.
-
В тому шо я в Канаді не находила смачного, а тут був дуже добре приготований....
-
Причому тут назва. НЙ - це класичний чизкейк. Originated в Америці. Баскський - також
-
Місць повно і весь час нові зʼявляються, якісь закриваються. Конкуренція
-
Ага, петляв значить
-
А чи вони хороші? Питання риторичне
-
Міняються, я ж нічого не маю проти
-
Люди не міняються? Як назвали в 3 класі лох сіськастий - так тепер все життя будиш їм? :))
-
Вони напевно приблизно однаково прошиті обидва попами рпц
-
Вася той так взагалі попаяний, але як боксер - дуже крутий
-
Та там по ним купу всього, просто цей бабки заробляє і маркетинг типу український двіж, козак і все таке
-
Як пощастить, я все ще переконаний що найкраще це просити реферали
-
Цікаве відео про економіку на росіі youtu.be/Xmn-aN4UJpg?si=g39BS4oDGxJ7cW7c
-
Я коли тільки но почалося вторгнення підписався на ряд москальсикх телеграм каналів щоб дивитися а що в них там всередині і що вони думають. От був один типу інвестор який розказува що все класно. Нічого не станетсья, все буде чудово учіться робити гроші і т.д. Зараз я зайшов - у нього останній пост червня цього року де він розказує що ой ай нам не треба сильно хвилюватися через підвищення облікової ставки)). Всі коментарі на всі пости закрили і купу постів повидаляли.
-
Насправді це простіше готувати ніж наприклад котлети стояти смажити чи бліни
23 Jan 2023, 01:02
605052/635172
about a minute ago