(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чего блять? Ну пусть поживут в Днепре который полностью под контролем Украины вот только калибры прилетают по заводу в пару километров от твоего жилья а ты с детьми сидишь и молишься шоб не в твою хату оно прилетело, а то ведь были случаи примерно в 50% ракетных прилетов прилетал калибр не в завод а в хату такую же как у тебя и там просто лунка осталась на месте где был дом и всю семью там похоронило прилетом одна только собака на руинах сидит ждет хозяев которых уже нет в живых обычные мирные жители
-
та всі розумні думали, ось в відео вище про це говорять
-
І сказали що менше порізань буде некст єр
-
звучит как лайфак про который никто конечно раньше не подумал
-
але ж це не звільняє від податків (по закону), а тільки добавляє геморою з перерахунками всього в кад
-
дєди ваєвалі
-
должєн родіні
-
і завершити десь в дубаї під 0%
-
а маючи на «українському», то можна їздити в кучу країн і міняти tax residency в налаштуваннях просто
-
Мені здається його вже навіть психіатрам слухати нецікаво- хіба патологоанатоми і нейрохірурги мозком зацікавляться. Мені все ще дивно як мільойони це хавають, повірили що треба здохнути десь за хульярд км від дому заради хуй зна чого
-
маючи все на канадському ентіті, то при переїзді треба буде мувати все на інше ентіті
-
Он вище Вітя запостив вакансію
-
енівей, мені здається що exit tax не факт, що треба буде платити на активи такі
-
вам получилось зробити резиденцію канади в неканадській ентіті IB?(ibrk.com) є просто країни де це можна через профайл змінити, а для канади сапорт відповідає створювати новий акаунт на .ca і вони переносять самі все.
-
если ворлдвайд налоги хотят, то держи где хочешь)
-
я к тому что очевидно сра или какая-то ещё налоговая подумали про такие опции
-
Думаю цей мемчик актуальний для всіх країн не тільки для Німеччини
-
і податки різні напевно на worldwide vs local
-
Держава про тебе подбає (с)
-
я про exit tax
23 Jan 2023, 01:02
605143/639207