(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
по факту це фрі віза
-
Нотріус апостиль не робить. Це робить окрема організація. Знаю її адресу в Торонто в Ванкувері ні на жаль. Проствше і дешевше і швидше робити у консульстві жінці, я робила. Але здається у Ванкувері його немає
-
И где она не права
-
То давайте спвмтти міністра
-
Підкажіть, будь ласка, чи є хтось тут або зі знайомих хто займався embedded, iot. Як з роботою в Канаді? Щось знайшли підходяще? Дякую.
-
Шлях такий якщо без конскульства. Текст доручення попередньо отримати від укр нотаріуса ----піти тут до місцевого зробити відповідне доручення --- апостиль--- переклад в Україні нотаріально завірений зробити --- потім укр нотаріус вносить це доручення в реєстр
-
Середній термін розгляду wp 170 днів, літом був 100 днів. Теоретично це б норм розгрузило іircc
-
Це звернення укр діаспори, пишіть листи міністру
-
Розширяємось
-
I know what you mean, but no 😁
-
порадьте курси квебекської французької. Для друга питаю
-
писали що за місяць епрувають
-
Ну он їх мало
-
я поки що не зрозумів, чи подаватися на новий чи на продовження існуючого лише
-
Ггг, результат запрєтной любові, гібрид Соні та Хбокс, а виховали китайці
-
А до чого тут Канада?
-
Я буду 29 березня 😁, в мене просто більше 2 років. Але далі договорнячок в Україні і зміна міграційної політики в Канаді, тому думаю краще мати зайвий рік
-
Та краще десь в лютому
-
Список країн-членів НАТО, які наразі не досягли і 2% ВВП на витрати на свою оборону. 🇭🇷 Хорватія (1,8%) 🇵🇹 Португалія (1,5%) 🇮🇹 Італія (1,49%) 🇨🇦 Канада (1,37%) 🇧🇪 Бельгія (1,3%) 🇱🇺 Люксембург (1,29%) 🇸🇰 Словенія (1,29%) 🇪🇸 Іспанія (1,28%)
-
Певно таки буде 51 штат, Трамп хоче 5%
23 Jan 2023, 01:02
605505/639852
40 minutes ago