(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
superdiv-canada.mmg.mpg.de It's a student project. Looks not good. No adaptive pages for mobile.
-
Я працюю ейчаром в компанії із подібним фокусом. Можете резюме кинути у особисті. Робота є, але було нещодавно багато лей офів. Ну і в принципі, сфера трохи лімітована в плані кількості роботодавців та талантів.
-
Так , я вище писала що його там немає. дуже не зручно
-
Але в BC немає укр. консульства. А в найближче в Едмонтон злітати буде не дешевше.
-
@nebedtrip выучи наконец-то хотя бы один язык, раз с джавой не свезло
-
одразу варіант, щоб переїхати з канади в іспанію сонячну
-
videocardz.com/newz/inno3d-teases-neural-rendering-and-advanced-dlss-for-geforce-rtx-50-gpus-at-ces-2025
-
Perplexity, Claude, або ChatCPT дуже допомагає з такими питаннями.
-
А ще IRS
-
Падажжи, я в апреле хочу пойти на Б1 сдавать
-
Looks amazing for a student project!
-
Довбойоб
-
Товариство, можливо в когось є контакти гарного психолога зі специфікацією на ПА та боротьбі з тривогою (в лічку)? Щось поки пошуки не завершились успіхом. Хотілося б спробувати справитися без АД
-
він ділиться практичним досвідом українців ? Розказує з якими ситуаціями вони зіткнулися і як вирішили?
-
З питанням як у топікстартера до агента IRS чи CRA навряд чи звернешся. Хоча про порядок та вимоги звітування дійсно варто їх попитати. Також канадські бухгалтери чи компанії які займаються суто податками, спеціалізуються як на взаємодії з канадською податковою CRA так і з американським IRS. Тобто і вони щось підкажуть. Але більш цікавим та корисним може бути досвід тих хто з подібним зтикався сам.
-
В тебе просто паспорт не такий, щоб так жити треба щоб тебе не могли депортувати, чи скасувати пр
-
FlyOver - якщо не виходить на сайті замовити, то можна вже не їхати? Чи є зміст?
-
Купив 3д принтер )
-
Последняя очень нравится
-
а фдм для вахи не то)
23 Jan 2023, 01:02
605560/639852
40 minutes ago