(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми з дружиною якось говорили на цю тему то вирішили що якщо так раптом життя складеться - то наступний партер напевно не з України 😁
-
Аа бля не планував рекламувати, але норм відое зроблено якщо так при гуглінні одне з перших залетіло
-
гарна реклама
-
Можливо маєш рацію, може я просто не знаю цього ринку. Просто ну блін немає послуг у стосунках які можна купити за 20.
-
ааа, я додивився до кінця, хах
-
норм, якраз щоб потягнути
-
20ку 😁
-
хоча ок, можливо просто перед святами
-
«Водночас, суттєвої переваги в’їзду в Україну над виїздом не спостерігається. Упродовж доби державний кордон в обидва напрямки перетнули в середньому по 75 тисячі осіб. Збільшення пасажиропотоку призводить і до черг. «
-
цікаво ) це певно після розмов про мобілізацію з 18 чи щось ще було?
-
dpsu.gov.ua/ua/news/45341-upd-na-kordoni-fiksuyetsya-velika-kilkist-peretiniv-kordonu-za-minulu-dobu-150-tisyach
-
я відкрив тік-ток. там куча новин, що тцк розстріляли в одесі чоловіка, що намагався спасти сина від мобілізації
-
Була якось новина як на Закарпатті чоловіка впіймали коли він в Україну хотів до родичей на свята пробратися. Не фартануло
-
Тікток == brainrot
-
Ось десь воно так і працює. Я хз як люди досі споживають китайський продукти - це ж вороги
-
і зберігаю собі
-
Щось тут не то )))
-
ну між цими новинами нарізки під музику. я качаю музику
-
А що за музика? :)
-
але видаляю щоб не постійно був
23 Jan 2023, 01:02
605796/634504