(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а телеграм це чий продукт?
-
Як в ВК музику слухати
-
Доброго вечора. Порадьте, будь ласка, репетитора з французької, який спеціалізується на підготовці до сдачі тесту.
-
Spotify - топ
-
я отримую в рекомендаціях бажану музику в tiktok, потім шукаю і зберігаю в soundcloud
-
Який і навіщо тікток, я не розумію
-
в тік-ток топ нарізки під музику
-
підписався за 150 грн на ютуб преміум - і нема реклами і є музичка - все що треба - укр карта як основна для підпичски
-
в мене є soundcloud з підпискою, але там рекомендації мені не подобаються
-
Є YouTube music, Spotify, та ну навіть SoundCloud
-
Мені так дивно читати про тікток і музику чомусь, я людина може в чомусь дивна, звісно, але для музики є повно класних продуктів і серед них не місце а ні тіктоку а ні контакту чи телеграму, це якісь на мою думку атавізми дивні
-
тг гівно і тікток гівно в тг ти маєш вибір що дивитись в тікток як і в фб є дядічка який вирішує що тобі дивитись. в тікток цей дядічка комуністичний з яким мої цінності співпадають дуже мало
-
Ще і ціни божеські
-
Drive-through вареничні мають бути по всій Канаді! www.cbc.ca/news/canada/saskatoon/saskatoon-bites-babas-homestyle-perogies-1.7406227
-
www.youtube.com/watch?v=HZYQUSax7rM
-
Хто знає з власного досвіду, по CUAET візі ще можна заїхати як турист чи треба робити туристичну візу? Хочемо маму запросити на пару місяців, на сайті якось дуже розпливчасто написано
-
хоча стерненко цікавіше розказував
-
тікток взагалі круто рекомендує
-
так кажеш ніби фсбшний телеграм не збирає інфу де ухилянти живуть
-
не здивованний що в тебе там щось про тцк в рекомендаціях))
23 Jan 2023, 01:02
9 minutes ago