(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
На іншій роботі де треба було в ночні шифти ходити і буди один в офісі, мене колега попередив щоб прям на робочим місці не передьоргував, бо там установлено камери і були приценденти. Тому в туалеті зі свого телефону можна було почілить будь здоров 🥰
-
Кайф, жиза
-
ось сюди реплай
-
це не стосується тебе. просто попалось в тік-тоці. смішно ж ((
-
податок на побудову житла
-
Почекай ще трохи і вони зроблять законопроект що власники зруйнованого майна ще самі будуть винні державі
-
👋В мене для вас найпотужніша смарагдова потужність💪 📣Біженці які виїхали за кордон, не зможуть отримати компенсацію за майно на окупованих чи прифронтових територіях, — прес-служба парламенту Верховна Рада ухвалила законопроєкт про компенсації, згідно з яким ❗️виплати передбачені лише для тих, хто останні два роки проживає в Україні. Для отримання компенсації необхідно відмовитися від права власності на це майно на користь держави, яка виставить вимоги до рф щодо відшкодування збитків. Компенсацію можна отримати як за зруйноване, так і за вціліле майно. Порядок отримання компенсації за житло встановлюватиме Уряд. ✅ ПІДПИСАТИСЯ‼️ 📬 Надіслати новину
-
4:20
-
4:19
-
www.youtube.com/watch?v=R5D8zKAwyIE
-
В Канаді вже є :)
-
ну якщо у когось буде реакція, то скидайте. тоді в мене буде відчуття, що не просто зраду скинув, а людям настрій підняв
-
t.me/uaitincanada/98160/670839
-
зараз би на ковзанах по горах спускатися )
-
лол, я там в срачівні скидав відос на цю тему
-
жостко, як багато людей їде за кордон ще до 18. це ми приїхали вже з багажом досвіда, бо на початку війни був простіше виїзд, а уявіть як складно в ранньому віці в одну сторону квиток купувати.
-
хоча ок, трейл це ж не лише спуск. my fault
-
Другой город конечно не другая страна
-
Ну многие до 18 едут в другой город на учебу. Покидая окружение. Не понимаю
-
это потужно
23 Jan 2023, 01:02
606046/637895
about 2 hours ago