(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нещодавно дав по люлей трьом індусам, які в комюніті центрі в дитячому басейні влаштували дорослі ігри з киданням мʼячів та майже в кожну дитину влучили. Більше за все мене в цьому взбісило, що всі інші робили вигляд наче нічого не відбувається
-
Події та коментарі у TikTok часто побудовані на емоціях, що робить їх ідеальним інструментом для маніпуляцій. Більше того, багато з них можуть бути створені чи просуватися ворожими силами, щоб впливати на думки та поведінку людей, розділяти суспільство або досягати своїх політичних чи ідеологічних цілей. У такому середовищі важко відрізнити правду від маніпуляції, особливо коли контент спрямований на виклик миттєвих реакцій, а не глибоких роздумів.
-
Ну дивлячись як сприймати «можливостей». До прикладу якщо чогось немає, то це потенціал, можливість це створити чи спробувати створити. В цьому плані Україна завжди була і є країною можливостей, а буде ще гірше, тобто того чого не буде існувати або потрібно буде покращувати буде в рази більше.
-
1) define «можливості» 2) уточніть, для кого саме (у нас завжди важливий фактор))
-
@ex_sales - ось останній приклад як це працює, мабуть бачив вже? www.bbc.com/news/articles/cm2v13nz202o
-
Правильно! На фото вище прикол в тому, що в результаті нормальні люди більше не підуть туди і все, і виходить вони собі віджали той центр
-
Краще цілий круїзний лайнер
-
І в коментах канадійці з бремптон Онтаріо ридають кажуть їдьте до нас та візьміть фуру😝
-
Теж бачив
-
Бачила нещодавно на відео як immigration police кошмарить їх в сюреї
-
Так) вони всі більш-менш локалізовані) а набігають компаніями))
-
Не поспішай, китайці з тобою не згодні😜
-
І ось наче індусів мало, а інколи кудись як на біжать, як табір якийсь
-
Денег напилить это ж тоже возможность
-
я не проти пропаганди, бо всі новини політичні так сприймаю. скидаю новину, яка викликає в мене якісь емоції, щоб інші зацінили. але як я сказав, буду менше тік-тока, раз багато людей проти
-
Чому?
-
Тільки не через Канада пост
-
Бггг прикольно що ми одразу логістику придумуємо 😝
-
До торонто на фурі)
-
Ах вейт, там в Онтаріо немає океану, фу
23 Jan 2023, 01:02
606800/634566