(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чому?
-
Тільки не через Канада пост
-
Бггг прикольно що ми одразу логістику придумуємо 😝
-
До торонто на фурі)
-
Ах вейт, там в Онтаріо немає океану, фу
-
Я взагалі зареклась тут в басейни ходити. Спробую в Квебеку лише. Інше для мене просто антисанітарія
-
Багато фантастів у фільмах чи книжках описували маніпулювання людьми як якісь нереальні технології а все набагато простіше: програмка на телефон і поїхали
-
Китайці, принаймні, чисті. А от індуси і араби.... жах
-
Як це пояснити її користувачам?
-
Тік ток це платформа створена комуняками для маніпулювання, шпигування і впливу на людей. От в принципі і все.
-
Та завжди є варік повернутись
-
Такий загальний алгоритм
-
В нормальному районі
-
Приходити не в вихідні
-
Я не була саме в Онтаріо в басейнах, але можна робити ставку на клубні, готельні, не комʼюніті центри
-
Фото зверху - вівторок
-
Справа в тому, що в клубні басейні (типу різних спа) з дітьми до 18 не пускають. Я блін у всьому світі з малим від 2х місяців літала, і в супер спа готелі і всюди чайлд френдлі. Лише є зони, де має бути тиша бо люди там сплять або релаксують. Але і там з дітьми можна якщо дитина спокійна. А тут такой трешак
-
Ну людина питала конкретно про всі наявні аквапарки недалеко від Торонто
-
Два аквапарки, про які питали зверху, це навіть не аквапарки. Це просто по суті 1 басейн і 1 горка. Це пробнічек аквапарку
-
Я писала вище, не була в жодному басейні в Онтаріо) не ставила такої мети в мабуть тепер вже й не поставлю 😝
23 Jan 2023, 01:02
606815/642296
7 minutes ago