(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знаю чєла який з родиною переїхав в техас, прожив там 18 років, одружився, переїхав в польшу, охуїв, поїхав в канаду.
-
Тримай в курсі як у тебе там, виходить?)
-
ну да, є плюси і мінуси. тому мені здається частина за, частина проти
-
А ще свавілля поліції, не безкоштовна медицина, gun violence і тд
-
Так людям з канадським паспортом і зараз не важко знаю як мінімум 2 канадців які переїхали в техас
-
Ти намагаєшся серйозно писати людині яка просто з тебе стібеться, кого ще не відпускає :D
-
Евразийский союз, надеюсь
-
для мене клімат тут краще
-
чому поглинула? дві країни обʼєдналися в союз і доповнили б одна одну
-
Якщо ти в штатах нашо тобі Канада? Чи ти в Канаді? Чому не їдеш в штати?
-
Гарна тема срачу але трохи харить бо обговорюючи такі варіанти ми стаємо трохи бабками пенсіонерами з Криму які хотіли умєрєть в родной гавані.
-
Ви зараз в серйоз розмірковуєте над заявою президента якого через 4 роки не буде )) Собіратєлі земель довше при владі сидять
-
Там у всіх проблеми з позиціями, може бути суттєво важче
-
Та частина за в котрій немає паспорту Канади
-
Та навіть мирне але швидке приєднання розїбе канадську економіку в хлам. З штатівською сказати важко.', але теж буде тошнити. Ні і що заважає трампу підписати угоди про вільний рух капіталів, трудових ресурсів, безмитні торгівлі. Синхронізацію економік можна зробити без політичного об'єднання під одну назву. А зміна назви однієї території на іншу це чисто імперські амбіції старих пердунів: тіпа войті в історію як собіратель земель рускіх американських. Нічого спільного з економікою це не має
-
Та я більше в Швейцарію ж хочу
-
Як відпрацюєш рік, йор велком подивитись переконатись у зворотньому :)
-
А як результат підписали смертні вироки більшості своїх синів і внуків
-
Вже про кішок і собак забув
-
Він же приходив з лозунгами americans first, а тепер за канадців більше думає ніж за американців
23 Jan 2023, 01:02
607077/634676
3 minutes ago