(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я в 2018-2022 жил в Польше, закончил уник и польский С1 После Канады правда заметил какие поляки нацисты и вне больших городов сельбаны Но лучше нацисты и сельбаны чем рабство))))
-
Ну тк
-
Больше индусы не смогут за 10к покупать lmia моя посудку в рестиках
-
Хмм понятно
-
Electricity bill > GDP Toronto
-
трохи заморочився і довів резюме з 66 поінтів в resume worded до 94. Додався тільки aws cloud practitioner сертифікат, який не має сильно впливати на шось. Подивимось чи буде якийсь реальний буст від цих поінтів, чи то все фігня
-
дякую 😂
-
Wow, this is amazing! Once again, thank you so much, Mr. @Globalworld_fxtrade, for your incredible trading company. I’m so proud of the results. I started with a $250 investment, and in just 48 hours, I saw a return of $4,300! This is truly a great investment, and it's 100% legit. I will continue to spread the word about your outstanding work. Thank you. Contact and join channel by the link below ✍️✍️✍️✍️ t.me/+BWKGgeVYoAkwOWE0
-
Люди, поясніть мені про опціони. Якщо я пропрацюю на цій роботі рік то мені почнуть видавати опціони по ціні $4.16 за штуку по 325 в місяць. Не можу ніде знайти по якій ціні я зможу їх продати але наприклад якщо по $10 то це виходить шо це додатковий дохід (10 - 4.16) * 325 = 1898 дол в місяць? Чи як люди роблять зазвичай? Тримають до останнього? Компанія не публічна я не можу ніде знайти ціну по якій продають. бачу тільки що я зможу взяти по 4.16 Хотілося б десь побачити графік воно росте чи падає чи що, а інфи ніде публічно нема
-
Может ещё на IPO не вышли просто
-
Ну и соответственно графика как цена растет/падает нет потому что торгов то нет