(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Народ, всім привіт! А що вам компанії дарують на річниці роботи та на Дні народження? Дякую!
-
Хто може глянути резюме(безкоштовно) подивитись що можна покращити
-
скільки там тих бетонних джунглів на канаду? декліька даунтаунів на всю країну? Я думаю якщо людей звідти звозити в турне по познякам то у них всю депресію рукою зняло б
-
Это очень хороший отклик. У меня на 150 подач 4 интервью вот этой осенью-зимой (PM), при чем 1 из 4 - референс
-
Выходной на др, оплачиваемый
-
Можливий такий сценарій, що JT запустить механізм prorogation of parliament, парламент розпустять на приблизно 3-4 місяці, потім буде новий lockdown чи ще якась причина щоб ввести emergency act, щось мені здається що він буде триматися до останнього потім канадський майдан і війна з росією за північні землі (нафтородовища). Потім значить у ході майдану Western Canada (Alberta, Saskatchewan) приєднуються до US. Ну це тільки моя хвора фантазія, а там вже буде як буде ☺️
-
Ничего, даты дней рождения даже не шарятся внутри компании нигде На годовщины обычно разные штуки в духе рюкзаков, термосов етц
-
Накільки я розумію, то це так не працює по ФОП, але я можу помилятись з цим. Якщо працюєш як full time employee в Канаді, ти все одно платиш податки, але просто в наступному році отримуєш повернення на різницю income - FHSA (8к максимум на людину на рік)
-
А хіба квоти на Federal skilled worker і Canadian experience class не окремі? Хай там на FSW хоч в космос злітає, 99% присутніх цікавить CEC
-
Трюдо толкнет спич и просто уйдет. Единственный шанс, что возможно NDP просто сейчас агрессивно торгуются с либералами. Трюдо уходит, NDP получает какие-то плюшки, выборы проходят по плану осенью 2025. Но это маловероятный сценарий и никаких утечек/намеков даже не было