(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я замечал что на одну и ту же вакансию подавался с каким-то интервалом и потом обзванивают иногда
-
На самом то деле это работает, лол
-
Хуй. В Польше с тем же самым CV неизмененным было куча собесов, откликов и офферов
-
Головне не відправити 1500 раз одному й тому ж самому рекрутеру
-
Якщо релігія забороняє брати до рук зброю то можна було обрати нести альтернативну службу. Ну умовно це не те щоб бронювання але можливість не сидіти в посадці. А так взагалі в армії є навіть посада капелана. Я хз правда як туди людей беруть, тобто з якої церкви.
-
так, цього на “take your pet to work day” не звати 😅
-
Да, заявок столько же, но по идее с топовых по баллам заявок снимется 50 баллов за LMIA, что должно привести к снижению макс. баллов. Разве не так?
-
прикольтно, не знав шо так роблять
-
Ну да, порой рекрутер встал не с той ноги, порой они раз гляну, скажут "лох какой-то", а на второй "какой солидный мужчина", ну или твой вариант У меня в Польше летом наверное 2-3-4 были таки ситуации , поэтому повторно отправлять есть смысл
-
🇸🇰Прем’єр Словаччини Фіцо заявив, що його країна може припинити постачання електроенергії до України з 1 січня, якщо Київ зупинить транзит російського газу через свою територію. «Після 1 січня ми оцінимо ситуацію та потенційні взаємні заходи у відповідь проти України. У разі необхідності ми припинимо постачання електроенергії, яка терміново потрібна Україні під час відключень у мережі», — сказав він.
-
Я подалась на две вакансии, в одну компанию, с одним и тем же резюме. На одну из них пришел отказ почти сразу. Через неделю они позвали меня на собес…на позицию в которой отказали 😅