(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
прикольтно, не знав шо так роблять
-
Ну да, порой рекрутер встал не с той ноги, порой они раз гляну, скажут "лох какой-то", а на второй "какой солидный мужчина", ну или твой вариант У меня в Польше летом наверное 2-3-4 были таки ситуации , поэтому повторно отправлять есть смысл
-
🇸🇰Прем’єр Словаччини Фіцо заявив, що його країна може припинити постачання електроенергії до України з 1 січня, якщо Київ зупинить транзит російського газу через свою територію. «Після 1 січня ми оцінимо ситуацію та потенційні взаємні заходи у відповідь проти України. У разі необхідності ми припинимо постачання електроенергії, яка терміново потрібна Україні під час відключень у мережі», — сказав він.
-
Я подалась на две вакансии, в одну компанию, с одним и тем же резюме. На одну из них пришел отказ почти сразу. Через неделю они позвали меня на собес…на позицию в которой отказали 😅
-
Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою зарплатою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації.
-
у мене було що подавався сам на якісь позиції, потім репостили таку чи схожу вакансію через пару місяців, я вже знаходив реферерів, а вони не могли подати як працівник, тому що "така подача від мене вже є"
-
Точно , і США нікчеми теж
-
а в канаде канадская работа перед лейофом была или ремоут неканадский?
-
Та неважливо чи відмовляємо чи ні. Вони в будь якому випадку повинні , а як не зроблять то вони кончені