(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а компании большие или стартапы?
-
Два он сайт, два-віддалено
-
Я сама активно шукала, а то теж би роками в черзі стояла. Знайшла через місяць активних пошуків.
-
тоже онсайт работа?
-
мене вже 4 рази лейфонули за два роки. Перший раз - одразу після приїзду в Канаду (На той момент була в компаніі віддалено майже два роки) і мені обіцяли місце в офісі в Торонто. Добре, що не залишилась в Торонто але через них застрягла в Онтаріо майже на рік.
-
Якщо терміново, то в той самий день. Якщо не терміново "можна мені будь ласка апоінтмент на будь-яку середу о 16:00, то до двох тижнів, бо найближча середа після обіду може бути зайнята😁
-
у страны другой приоритет, к сожалению. многие 30+ люди ого какие ценные. но баллы на пр снимаются. такие правила, что делать.
-
До двох робот та трьох дітей не вистачає драйву в житті, піду вчитися
-
лол 😄 кккомбо. вот эти индусы и забирают нашу работу
-
Отак))у нього дівчина з Запоріжжя і йому дали куает))
-
это как?)
-
Так
-
Сама перша була велика з Ванкувера/Торонто, друга -стартап (доречі, індус який приїхав по куает і був зі мною в стартапі досі там працює. Хоча ми прийшли в один день на однакові позиції🤷🏼♀️ ну і він був неякісним в роботі). Третя контора-згорів бізнес в Джаспері. Ще б да середня компанія в Онтаріо. Жодна не давала підтримки на ПР
-
Та ні, в Онтаріо. Але у нас теж можна довго чекати, якщо сидіти на дупці рівно)
-
Доречі, мій лікар не приймала нових пацієнтів. Але я поговорила з дядєчкою-фармацевтом а аптеці поруч. І він мені зробив референс до лікаря😁
-
Лучше эти бабки отдать адвокату и податься на гуманитарную программу, пока есть время
-
Ну у вас неважко знайти
-
Нет. Канадский мастер мне добавит аж 25 баллов и это ни о чем - будет 477. Разве что human capital может повезти
-
UI/UX😂😂😂 і трошки web Wordpress і тому подібне
-
Який стек ?
23 Jan 2023, 01:02
607527/642799
3 minutes ago