(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
это как?)
-
Так
-
Сама перша була велика з Ванкувера/Торонто, друга -стартап (доречі, індус який приїхав по куает і був зі мною в стартапі досі там працює. Хоча ми прийшли в один день на однакові позиції🤷🏼♀️ ну і він був неякісним в роботі). Третя контора-згорів бізнес в Джаспері. Ще б да середня компанія в Онтаріо. Жодна не давала підтримки на ПР
-
Та ні, в Онтаріо. Але у нас теж можна довго чекати, якщо сидіти на дупці рівно)
-
Доречі, мій лікар не приймала нових пацієнтів. Але я поговорила з дядєчкою-фармацевтом а аптеці поруч. І він мені зробив референс до лікаря😁
-
Лучше эти бабки отдать адвокату и податься на гуманитарную программу, пока есть время
-
Ну у вас неважко знайти
-
Нет. Канадский мастер мне добавит аж 25 баллов и это ни о чем - будет 477. Разве что human capital может повезти
-
UI/UX😂😂😂 і трошки web Wordpress і тому подібне
-
Який стек ?
-
Ага….
-
По моєму напрямку досить багато вакансій. Співбесіди маю по 5-7 в місяць. «Але» під час співбесіди або вакансії стають парт-тайм, або зарплата різко зменшується або просять ПР…..
-
Я в березні подамся також
-
Зрозуміло. Я подав на продовження за програмою CUAET
-
Ну от я франсе і вчу. Мова чоловіка додасть аж 4 бали, якщо покращить🤣
-
Якщо подаєшся на гуманітарку і в тебе закінчується ворк перміт, то bridging wp не дають
-
тогда подтягивать язык супруга, и учить французский. Гуманитарная программа это лотерея, образование+второй язык это гарантированный результат
-
Що значить "поки є час"?
-
+4 супруга за язык или сколько он там сможет набрать, плюс еще 1 год работы от момента до подачи документов и начала обучения. После обучения дают work permit, на случай если у вас CUAET истечет. Так балы и набираются
-
Так, вибачаюсь, не туди глянула. Але суті, в моєму випадку, це не міняє😁
23 Jan 2023, 01:02
607537/643069
5 minutes ago