(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ага….
-
По моєму напрямку досить багато вакансій. Співбесіди маю по 5-7 в місяць. «Але» під час співбесіди або вакансії стають парт-тайм, або зарплата різко зменшується або просять ПР…..
-
Я в березні подамся також
-
Зрозуміло. Я подав на продовження за програмою CUAET
-
Ну от я франсе і вчу. Мова чоловіка додасть аж 4 бали, якщо покращить🤣
-
Якщо подаєшся на гуманітарку і в тебе закінчується ворк перміт, то bridging wp не дають
-
тогда подтягивать язык супруга, и учить французский. Гуманитарная программа это лотерея, образование+второй язык это гарантированный результат
-
Що значить "поки є час"?
-
+4 супруга за язык или сколько он там сможет набрать, плюс еще 1 год работы от момента до подачи документов и начала обучения. После обучения дают work permit, на случай если у вас CUAET истечет. Так балы и набираются
-
Так, вибачаюсь, не туди глянула. Але суті, в моєму випадку, це не міняє😁
-
Магистр 30 баллов добавляет
-
Ну тоді так
-
Якщо не помиляюся
-
Там -5 за вік +4 за досвід роботи
-
1? 5
-
там вообще легализации никакой. Ничем не отличается чем сразу найти оффер, где делают H1B. Проще в ЕС тогда
-
Я це розумію, але не дуже поки розумію нащо такі страждання😁 Краще вже в штати, там хоч з роботою і зп краще. Яка різниця де сидіти без документів
-
Каждый год опыта в Канаде до 5 лет включительно, вы получаете доп баллы. Но после 35 лет и до 46 лет, вы теряете 1 бал с каждым годом.
-
ну поки ще надія є
-
В Словенії влітку 2022 горіло сильно біля моря, в 2023 затопило майже третину країни з півночі і в центрі
23 Jan 2023, 01:02
607547/642817
less than a minute ago