(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🍿Ілон Маск посварився із радикальним крилом республіканців. Тепер його кенселять у його власній соцмережі. Скандал почався через питання скасування робочих віз типу H1B (візи для залучення кваліфікованих працівників). Радикальні прихильники республіканців (MAGA) почали у твітері писати, що для мігрантів варто скасувати візи H1B. Ілон винаймає собі ідійців саме за цією візою, і платить їм удвічі менше за ринкову оплату. Тому він почав видаляти акаунти MAGA та вимикав у них монетизацію. Також Маск з фейкового акаунту та зі зміненим голосом організував голосовий простір в твітері, де казав, що MAGA мають бути вдячні за право хоч щось казати у соцмережі. Тепер його катають на шакалячому експресі. Окремий прикол — Маск ходив під свої ж твіти з фейкового акаунту та хвалив сам себе.
-
Розкладіть шанси
-
як пропатчити kde2 под freebsd ?
-
мені ще порадили за Canadian Tire паркінг, казали що там дозволяють хоч двигуни свапнути, бо як що треба - біжиш до них і купляєш чого не вистачає
-
на щастя, у мене не ліз )
-
да у меня паркинг второй этаж, все 24 этажа будут дружно смотреть как я на паркинге колесами жонглирую как клоун, и кто-то еще позвонит куда-то "накапает")
-
Насправді хоч там і даються якісь вибори в процесі гри - вони не сильно щось міняють. Типу фракції по різному ставитися будуть і може в квестах ролики. Реальний вибір стається в останні 5% гри. Кому цікаві всі кінцівки - погугліть. Перший вибір за шрама в Орбіті. Другий вибір за варту зразу ж після цього