(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але це показує яка ця система коледжів дирява
-
Трамп каже закрити лавочку -будуть затримуватись)
-
Часто в ліз контракті пишуть що нічого робити не можна
-
Ну так все логічно, ніхто не хоче щоб його драйвей чи парковку засрали рідинами чи пошкодили покриття
-
Ех такі вже канадці. Тут в США на парковці мотори капіталять
-
Ага, звісно. Є магаз Орейлі - мережа яка торгує запчастинами і дає в оренду інструменти - то у них написано тільки що масло не міняти. А так там завжди тачки крутять на місці. І судячи по великим плямам то масло мабуть теж.
-
Розкладіть шанси
-
як пропатчити kde2 под freebsd ?
-
Так а правила будинку нічого не пишуть?
-
Ага, на кожному паркінгу написано всі закони і bylaw що не можна робити - дуже свободно )
-
мені ще порадили за Canadian Tire паркінг, казали що там дозволяють хоч двигуни свапнути, бо як що треба - біжиш до них і купляєш чого не вистачає
-
Ні ну жарти жартами але тут теж буває так що пристібуться. Якщо це наприклад кооператив. Взагалі кооперативи тут це страшний відстій. У них там можуть бути такі правила що ти ледь не штори не можеш міняти в себе вдома.
-
Не бачу нічого зазорного розбиратися в машині і вміти поміняти колеса самому, це ж навпаки круто
-
В такому випадку в Торонто бачив як чуваки крутили тачки на своїх драйвеях
-
на щастя, у мене не ліз )
-
Просто США це вільна країна, але нічого, Трамп он Канаду скоро звільнить)))
-
да у меня паркинг второй этаж, все 24 этажа будут дружно смотреть как я на паркинге колесами жонглирую как клоун, и кто-то еще позвонит куда-то "накапает")
-
Я на своїй бампер знімав щоб почистити моторяик омивача і нічого ніхто не казав хоча в контракті заборонено
-
Насправді хоч там і даються якісь вибори в процесі гри - вони не сильно щось міняють. Типу фракції по різному ставитися будуть і може в квестах ролики. Реальний вибір стається в останні 5% гри. Кому цікаві всі кінцівки - погугліть. Перший вибір за шрама в Орбіті. Другий вибір за варту зразу ж після цього
-
та, я тут буваю регулярно і підтверджую все добре організовано, я ходжу на lane swim, в них там обмежена кількість реєстрацій, не буде таке що на одній доріжці 50 людей плюс, доріжки розбиті по slow/mid/fast, величезний плюс коли хочеш побустити кролем, а спереду ніхто не черепашить
23 Jan 2023, 01:02
607726/634504
2 minutes ago