(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це як це 50 грам пістолет 😁
-
потім можна зробити обойму на 20 патриків для сайги
-
А пістолет скіфа до речі, диви прикол
-
у одного дуже відомого персонажа буде лежати на столі у його хатині під куполом ;) Але це вже лейт гейм
-
У лавини пробиття топ, саме ключове що треба для хедшотів я так розумію. Але зубр був би взагалі імба якби до нього був приціл гарний, важить мало, характеристики топ, та ще й підствольник має, і магазин на 50
-
А ти не знаєш випадково про амазон - вже раза три чи чотири я отак знаходжу шо воно є в підписці а коли переходиш в апку амазона пише - this video is currently unavailable
-
Хз як, точно знаю в Німеччині багато українців отримували листи щастя від провайдера
-
Чи інтеграл?
-
Гарна гвинтівка це лавина?
-
Вони в край обнагліли, баняки якісь титанові на голові носять
-
Я варті з гвинтівок в голову буває по у рази стріляю 👀
-
тобто я бігав так - пістолет для людей, сайга для монстрів та тварин, потім коли знайшов гарну полуавтомат гвинтівку - почав використовувати її на людях, але теж хедшотами))
-
Попадос
-
Так навіть нема ніяких кнопок типу купити, тупо анавейлейбл і всьо
-
Або плати ще грошенята окрім підписки, щоб подивитись
-
Іще якщо модифікувати кулемет то з ним теж весело ходити. Але на великій відстані фігня
-
РПГ це топ. Але для особливих випадків. Я коли проходив по другому і третьому кругу то в кінці Стрілка валив з РПГ. Так тобі треба всадити в нього купу куль а він падло бігає постійно. А от з РПГ він закпитився з 4-го пострілу. Так само і з підствольником. Звичайний на вогах підствольник норм валить.
-
Оце ти йому підставу зробив. Там не знаючи де вона спавниться можна весь день бігати
-
пару разів тільки знімав щоб краще вицілити
-
я пройшов всю гру з пляшкою
23 Jan 2023, 01:02
607984/641228
3 minutes ago