(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Або плати ще грошенята окрім підписки, щоб подивитись
-
Іще якщо модифікувати кулемет то з ним теж весело ходити. Але на великій відстані фігня
-
РПГ це топ. Але для особливих випадків. Я коли проходив по другому і третьому кругу то в кінці Стрілка валив з РПГ. Так тобі треба всадити в нього купу куль а він падло бігає постійно. А от з РПГ він закпитився з 4-го пострілу. Так само і з підствольником. Звичайний на вогах підствольник норм валить.
-
Оце ти йому підставу зробив. Там не знаючи де вона спавниться можна весь день бігати
-
пару разів тільки знімав щоб краще вицілити
-
я пройшов всю гру з пляшкою
-
Щоб хедшотити варти чи моноліт в екзичах потрібні бронебійні набої
-
Взагалі якщо купуєш делюкс едішен то в тебе зявляються схрони журналіста на карті і в одному з них на болотах буде модифікована лавине. Але мені вона не сподобалася. Складно на відстані працювати
-
Навтіь не треба в голову ціляти
-
Накраща штурмова гвинтівка це Дніпро перероблений під кулеметні патрони. Якщо носити з собою кулеметні бронебійні то моноліт в екзичах валиться зі свистом
-
Застарілі дані видав Гугл може🤷🏼♀️ час від часу ж знімають ті фільми, ротація йде
-
Як таке побачиш, може кинь та порівняємо, щоб 💯 впевнитися
-
Тоді воно покаже, скільки заплатити треба)
-
Я десь на 40% думав що Ндічаз це вже фінал буде😅 і хотів жалітись що якась коротка гра. Але болота і правда затянуто сильно відчувалось
-
И да, много где просто неважно, не влияет на стоимость
-
Я так прилетела когда-то в Торонто разными рейсами с мужем, он днем и я поздно вечером, и вот он меня встретил и привез в приличный отель в даунтауне, где его вежливо спросили - а девушку чекинить или как обычно все ок😝
-
А ще в мене постійно дощ і хмура погода в грі і сон не допомагає з цим
-
А я не знайшов як зайти в ту ничку лол
-
хз що всі так про болота так. Я їх пролетів зі свистом. Єдине що памятаю якись прикольний лут забрав в церкві.
-
Можна вік вгадати по запитанню))
23 Jan 2023, 01:02
607998/634551
15 minutes ago