(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ось дивись в мене таке каже
-
Та шось не писало
-
за те цікаво буде 😂😂😂
-
Він ще відповів щось по типу «користуйтесь новішими версіями» і дійсно, на той момент вийшла kde3 :)
-
Судя по всему crave tv норм вещь
-
В мене снайперка на 5.56 (ту яку з місії подруги султана отримуєш) зламалась, то я сферу на териконі повністю на пістолі скіфа пройшов
-
Взагалі в грі є 6 штук артефактів - предметів. Але з усіх корисна тільки пляшка і мяч
-
там пляшка
-
нє, тре самому там лазити шукати
-
Там є місія якась?
-
Це звісно не зовсім площа, ну і технічно це Кітченер, але це несуттєво 100 Victoria St N maps.app.goo.gl/sVBSPbYD29TAQDMo8?g_st=ac
-
Да, вот мы поняли что в основном там и смотрим. В Амазон прайм вмонтирована крейв подписка, но у них в принципе свой апп, смотрим сразу там
-
Привіт народ. Підскажіть куди кинутися ( онлайн) варіанти: - 10 років досвіду інженер( механіка, обробка матеріалів) -вивчався на фронтенд смс 2018 рік - думав канада але згідно свого 10 річного досвіду робити не можу бо алергія на запахи цеха./ і взагалі треба вертатися в європу. -Перехід з дешевої європи розглядаю.
-
Якщо там не зустріну людей у зимовому взутті і тих, хто плаває в джинсових шортах - то це вже буде дуже наближено до моїх стандартів) Добре, відпишусь)
-
Ну вона на те щоб снайперка, але так, вона трахає
-
краще рисі / лавини / винтаря
-
Так, це вона, снайперка на 5.56
-
перед ндічазом
-
І ще десь по сюжету перед сіркою
-
В печері смерті на кордоні є