(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну як, я ж для цього і спитав як ви використовуєте. Я не можу уявити для чого треба більше як не займатися чимось специфічним.
-
Ні безболісно не получиться, блокуєш, перевипускаєш, через 2 тижні буду в поштовій скриньці. Весь той час користуєшся іншою кредиткою, іншого банку наприклад. Тому тут і рекомендують мати 2 кредитки
-
уже месяц жду свою после перевыпуска из-за страйка почты. как только карту "отправили" она появилась в мобильном приложении и "предложилась" добавить в Apple Pay пользоваться пока физическая едет. пока так работает. но в целом всегда такие вопросы лучше задать банку напрямую, работает ли это со всеми картами, как быстро произойдет перевыпуск (не доставка) и прочее. карта rbc visa
-
Чи хтось значно менше платить за дом інет в Канаді?
-
В Канаді напевно середня ціна без контракту близько 100cad в міс, це щоб з дому працювати. Може з контрактом на пару років є дешевше
-
А за мобілку я десь 45 плачу в міс, а було 35. Просто без роумінгу, а все інше там топ. 3 роки вже без нарікань
-
Знаю в ДТ ван десь 50 можна платити. Але я не там)) ну і знов-таки можна взяти Shaw це типа нашої Волі, але ж це не оптоволокно
-
Перед сном дай сейв, прокидаєшся, перевіряєш погоду, якщо дно - завантажуєшся і знову по кругу 😁
-
Отой червоний м'яч із величезної аномалії що притягує тебе? У нього наче жодних характеристик нема взагалі, хоча в описі там щось про кулі написано, але то реально працює?
-
Так от Shaw була 80 на контракті 2 роки, а без контракту вони мене зараз чарджать трохи більше сотки, і це якийсь середній тариф, не максимальний
-
Так в мене Shaw. Думаю тобі треба рефрешнути інфу по цінам, інфляція лол. + там те шо вони пишуть 300, то до 300, так мені підтримка пояснювала коли інет лагав, тому я б не ризикувала брати менше
-
То твій комент? Дуже плоско макс
-
Доброго дня, цікавить ситуація по освіті, хочу поступати в канадський коледж, до цього освіти не мав, його буде достатньо саме по освіті для того щоб в ІТ зайти?
-
Кооп сам знайшов?
-
а програми на два роки не варто розглядати?
-
Мені хватило, але це вже було ~10 років тому. Seneca College на Cybersecurity (IFS) програмі
-
Чисто для знань, мабуть варто, але це вже буде не вища освіта а диплом. Навички то вони дадуть а от далі можливо буде тяжче знайти роботу. Також не буде варіанту емігрувати без вищої освіти кудись
-
ну десь так)
-
Повноцінна освіта - це бакалавр+ ?
-
ну в мене навички є, я освіту для освіти здобувати хочу, бо без неї мене за межами України не розглядають, маю варіант на два роки в коледж піти, але так розумію це погана ідея і краще десь в європі залишитись на повноцінну освіту
23 Jan 2023, 01:02
608081/642088
less than a minute ago