Українська делегація на чолі з міністром закордонних справ Андрієм Сибігою перебуває у Сирії та вже зустрілася в Дамаску з фактичним лідером Сирії Ахмедом аль-Шараа
📰 підписатися
Якщо є підозра на бронхіт, особливо якщо температура тримається більше 5 днів, підійди до лікаря будь-якого волкін щоб послухав (і обовʼязково скажи, скільки днів fewer), якщо щось не ту - пропише антибіотики
Аналіз крові для визначення вірусний/бактеріальний не є частиною протоколу при бронхіті (90% це, доречі, вірусний). В більшості випадків це недоцільно, а при підозрі на запалення легенів роблять x-ray
🇺🇦 Українські протиповітряні дрони почали оснащуватися рушницями для протидії ворожим безпілотникам
Більше читайте у новині👆
#Україна
Підписатись на Мілітарний
А які критерії гарного ріелтора?) У мене була рієлтор яка нічого не робила окрім як показувала квартири які я знаходив і не пушала мене, мені сподобалося)
А якщо серйозно то просто я і так передивився всі варіанти в районі який нас цікавив і тому мені було потрібно щоб мені показали те що я обрав, переглянули десь 15 квартир і знайшли практично ідеальну