(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Українська делегація на чолі з міністром закордонних справ Андрієм Сибігою перебуває у Сирії та вже зустрілася в Дамаску з фактичним лідером Сирії Ахмедом аль-Шараа 📰 підписатися
-
Якщо є підозра на бронхіт, особливо якщо температура тримається більше 5 днів, підійди до лікаря будь-якого волкін щоб послухав (і обовʼязково скажи, скільки днів fewer), якщо щось не ту - пропише антибіотики
-
Також багато є сиропів
-
Аналіз крові для визначення вірусний/бактеріальний не є частиною протоколу при бронхіті (90% це, доречі, вірусний). В більшості випадків це недоцільно, а при підозрі на запалення легенів роблять x-ray
-
🇺🇦 Українські протиповітряні дрони почали оснащуватися рушницями для протидії ворожим безпілотникам Більше читайте у новині👆 #Україна Підписатись на Мілітарний
-
🤔🤔
-
Минуоої зими, в Торонто, ми кашляли десь місяць. Таке саме було відчуття
-
А які критерії гарного ріелтора?) У мене була рієлтор яка нічого не робила окрім як показувала квартири які я знаходив і не пушала мене, мені сподобалося)
-
Тільки через це?))
-
Ну і шо там shaw без контракту?
-
Просто ти пишеш що можна не наближатися до 50-80 і вистачить щоб працювати з дому, Shaw?
-
Моя дружина теж чат читає іноді Діма 🌝
-
І що порадиш в shaw для працювати з дому і які ціни?
-
www.shaw.ca/internet/plans#plansOverview
-
А якщо серйозно то просто я і так передивився всі варіанти в районі який нас цікавив і тому мені було потрібно щоб мені показали те що я обрав, переглянули десь 15 квартир і знайшли практично ідеальну
-
Дивись вище, скинула телефон. Людмила. Гарний ріелтор.
-
[Name] Ludmyla Zkharchuk Real Estate Agent [Mobile] 6472993096
-
Дякую!
-
Я про те і кажу, що ти не сам назначав всі ці перегляди та спілкувався. Бо в БС це треба робити самому
-
Тобто на сайті норм цена 140, вони на сайті зараз пропонують 120 на 2 роки До мене прийшли та запропонували від норм ціни 130 на той момент 60 знижку, плюс доп знижку за те шо в мене є одна моб лінія фідо
23 Jan 2023, 01:02
608333/637535
3 minutes ago